Zelenović u pismu Vučiću: Beograd je potopljen jer nema dobru gradsku vlast

Ostavite komentar


  1. Ovaj Zelenović je izgleda zaboravio kakva je poplava bila u Šapci 2014. godine.

    1. Kol’ko sam ja razumeo , Zelenović govori da je od 2014. -2019. nešto urađeno da se ne ponovi 2014.

      1. Parovi, vodjine izjave i zadruga izazivaju halucinacije. Cuvaj se Rade, treba cuvati ovce.

    2. Kakva je poplava bila u SapcI 2014., botino? Poplavu je izmislio psiho, da bi smenio gradsku vlast. Nije uspeo. Pa je izgubio na izborima 2016. i opet ce, sns u Sapcu nikada na vlasti nece biti. A ti, Sabac ni na slici nisi video. U odnosu na Beograd izgleda kao Holivud.

      1. Нисам одушевљен садашњом влашћу, као ни прошлом, али због таквих као ти дође ми да гласам за њих.Тотално не подносим људе којима су увреде једини аргумент.

  2. Govor činjenica najbolji je lek za mahnitog SNS Vrhovnika, ali teškoće nastaju kada se terapija odbija. Bravo Nebojša!

    1. Bila sam u Sapcu, sluzbeno dva dana. Lepsi, cistiji i sredjeniji grad nisam videla, a putujem po celoj Srbiji, farmaceut sam. Tako da verujem gradonacelniku Sapca. Kada sam se drugi dan vratila u moj rodni grad, a zivim na Dorcolu, obuzela me neopisiva tuga. Kao da je bilo bombardovanje. Ne znam kako, ni sta, ali ovako stvarno vise ne ide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.