Zelenović: Vlast zaključala građane da bi zamaglila tužnu stvarnost

Gradonačelnik Šapca za Danas o borbi sa korona virusom

Ostavite komentar


  1. Ne pricaj gluposti, znaci li to da su i amerikanci, Nemci, Italijani i jos mnogi nesposobni. Svi u svetu su bili nespremni za ovu pandemiju.

  2. Boze milostivi sta li ce sve da ispliva na povrsinu kada se ljudi oslobode straha i krenu da iznose istinu u javnost ?!

  3. Da budemo realni,a koja je to zemlja imala svu potrebnu opremu za ovu pandemiju? Nijedna

  4. Niko u svetu nije bio spreman za epidemiju i nije razmisljao da bi mogla da dodje u nase krajeve iz daleke Kine. Da se Srbija odlicno snasla, jeste! Uspeli smo sto nisu neke vece i jace zemlje-obezbedili smo dovoljno opreme!

  5. Zelenoviću dubok naklon za tebe ne dozvoli da Te ove botine isprovociraju ti si kilometrima iznad njih

    1. Uspeli smo što nisu veće i jače zemlje uspele? Kako vas nije sramota da više ponavljate tu naj smešniju rečenicu vašeg predsednika i premijerke?
      Nadam se da samo da će se posle ove pandemije opozicija dozvati pameti i zajedno(jedino tako) skinuti ovu bagru sa vlasti i pošteno im, po zasluzi, presuditi.

    1. Nemoj degradirati zajednicko ime. Srpska Sparta nije Sabac, niti je zelenovic (bez velikog slova) clan te Sparte. On je samo jedan proracunati funkcioner koji manipulacijom pokusava zadrzati lokalnu vlast. Otidji u Varnu, pogledaj sta se desava sa centrom sela. Nasminkali su ga tako da se sve nakon nepunih godinu dana pocelo raspadati. Pogledaj gde se izdaju licne karte i pasosi. Budi slobodan i prosetaj do glavne autobuske stanice koja je ruina i leglo pacova. Sta je sa Pocerskim Metkovicem? Zasto su sela pina mikro deponija? Kako je moguce da se redovno odrzavaju nezakonita trzniranja pasa? Zasto je dozvoljena nezakonita eutanazija pasa? Zasto je sinterima doslovno dozvoljeno ubijanje pasa? Sta se desilo sa svim onim silnim parama za kontejnere? Zasto clanovi vladajuce partijz u Sapcu imaju pravo da preko svojih sluzbenika po selima vrsljaju, podmicuju i prete ljudima koji nece da glasaju za njih a da opet isti nisu tada odgovarali? Pusti molim te te price o Sparti.

    1. Proglasi botom svakoga ko misli drugacije. Kontrast nije dozvoljen i zato za ovu pojavu nikada necu glasati. Sada, slobodno kazi da sam bot, i nadaj se da cu ti odgovoriti. Vi koji se predstavljate ljudima iz Sapca, vecinom niste ni bili u istom a kamoli ziveli u njemu. Licno proklinjem dana kada je ovde DS dosao na vlast. A ako ovi ne budu bili bolji nakon narednih izbora, idu i oni sa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.