Zelenović: Vučićeve lažne suze zbog događaja u Crnoj Gori, a kumovao im zajedno s Đukanovićem

Ostavite komentar


    1. Jesi siguran?Pa,2006. Vučić nije bio na vlasti,a ko je tada kumovao?Pa,ovi tvoji…

  1. Ma sta ovaj hoce? Jel ovaj neka opozicija? I cemu je ovaj opozicija? Sta je bilo, zli vucic i zli milo nisu dovoljno snticivilizacijski orijentisani, nego usvajaju zakone koje je civilizacija aminovala, a ovaj bi da se sad on malo ipire, i uzgred da puni dupe, jel to? Arsh. Arsh. Niko nece za ovakve da glasa, a dok je ovakve „opozicije“ onih 50 hiljada emigranata postace 100 hiljada. Ako, ako, samo tako.

  2. Bravo g.Zelenovicu,pravo u metu,jedna rec je jedino aktuelna B O J K O T !!!!!!

    1. Bojkot nego šta…a posle svako na svoju stranu… Pa kad se dohvatite medau sobom,kao kad ste jedni druge izbacivali iz DS-a.Nije se znalo ko koga više pljuje i blati.

  3. Gospodine Zelenoviću, zašto Vi i SzS ne osudite režim u Crnoj Gori i perfridnu otimačinu imovine SPC kao i batinjanje i hapšenje sveštenika i građana, jasno i glasno ako smete.

      1. Mile ne jedi lajna,imaš burek za 100 dinara.Ko nije osudio?Ko ćuti kao zaliven?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.