Željko Mitrović po drugi put zloupotrebio državne simbole, prekrivajući zgradu TV Pinka zastavom Srbije

Ostavite komentar


  1. Nestrpljivo ocekujem da Srbija postane uredjena pravna drzava i da u njoj ljudi poput Zeljka Mitrovica nece imati sansu da je i dalje degradiraju i lece svoje komplekse.

  2. Zex je sad na americko EUropskoj liniji,hvali SAD,EU,a dozivljava I napade od rusofila preobucenih u tzv gradjansku opoziciju

  3. Rasturio vas je Zex. Ostavio vas da zvizdite srpskoj zastavi,sto ste sa apetitom I radoscu ucinili. Jedino vam zato pada rejting

  4. Gospođa Tatjana Manojlović bi trebala da zna da nije nikakav cinizam ako neko na svoj objekat stavi zastavu svoje državu.

  5. Srđan Milivojević bi trebao da zna da nije zabranjeno da neko na svom objektu drži zastavu svoje države i podnošenje krivične prijave je obična glupost.

  6. Ovaj gest najveće medijske kuće u Srbiji samo može da pomogne reklami Srbije u svetu, jer milionski auditoriujum je u pitanju koji će videti svoju zastavu, zastavu Srbije!

  7. Kako se vidi na vašoj slici,zgrada Pinka nije prekrivena srpskom zasavom već trobojnom krpom koja samo podseća na srpsku zastavu jer se na njoj ne nalazi grb.

  8. Srpski ustav poznaje državnu i narodnu zastavu. Zastava bez grba je narodna zastava. Ona jedino i sme ovako da se koristi. I na svadbama… dakle nije zloupotrebio državni simbol a narodne nažalost jeste odavno…

  9. Pokazao maher da je pametniji od svih vas zajedno. Malo je nezgodno da gađate jajima nacionalnu zastavu.
    Da podsetim, to je ista ona zastava koju zloupotrebljavate svakog vikenda na protestima, pa niko nije podnosio nikakvu prijavu protiv vas.

  10. o cemu vi to i vasi sagovornici,drzavni simbol nije ova zastava,ovo je trobjoka u bojama zastave srbije a da bi postala zvanican simbol nedostaje grb,kakvi ste glupi svasta cete pokusati a resenje prosto i na dohvat ruke,necu da vam kazem dok ne platite,jbt se

  11. Ваш ме занима , ко сме сад да гађа зграду „Tv Pink“- а јајама и тоалет папирима !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.