Zeri: Kosovo zbog odbijanja da ukine takse ne može biti deo programa u Maršalovom centru

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, šta sad? Kao da je cilj neuspele srpske agresije na NATO bilo samo Kosovo. Ali NATO će ipak od šiptara stvoriti naciju i od srpske pokrajine državu. Da se Vlasi ne dosete (da se ne radi ni o kakvoj novoj naciji i velikoj Albaniji) zvaća se Kosovari o Kosovo. Ta semantička distinkcija je neophodna da bi se izbegla očigledna kolizija sa međunarodnim pravom. To im nije pošlo za rukom uz pomoć dosovske, ali hoće uz pompć naprednjačke Srbije. Čeka se samo da nam kobajagi uzmu nešto što im ni za šta ne treba pa da ih ucenimo da nam to vrate. A narod neka i dalje misli da Srbija nema budućnosti bez Kosmeta i prošlosti!

Ostavite komentar


Politika

Nebojša Krstić Srđanu Milivojeviću: "Vratiću te da lepiš plakate" 10

Nebojša Krstić Srđanu Milivojeviću: „Vratiću te da lepiš plakate“

Od kako se Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, nekada blizak Borisu Tadiću, a sada Aleksandaru Vučiću, oglasio porukom na mreži Iks za lidera svoje bivše stranke Zorana Lutovca, poslanika i predsednika DS, u kojoj kaže "pakuj se lagano" i da će ga smeniti sa čela Demokratske stranke, ne jenjavaju verbalni okršaji na bivšem Tviteru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.