Zigmar Gabrijel sleteo u Beograd, dočekao ga Dačić

Ostavite komentar


  1. Nije naš cilj da postanemo kao drugi, potrebno je da se međusobno razlikujemo, da naučimo da vidimo drugačije ljude od sebe i da ih poštujemo zbog toga što su.

  2. Nakon dugog razmišljanja došao sam do uverenja da će čovek koji ima dubok cilj taj cilj i ostvariti

  3. Hajde da se pogledamo u oči i kažemo: ako hoćemo cilj, moramo da hoćemo i sredstva koja vode do tog cilja.

  4. EU je svesna da je prva evropska civilizacija nastala u POMORAVLJU i da se proširila po Evropi, Zato ako Srbija želi u EU mora da obezbedi primenu poglavlja 22, 23, a pre svega sređivanje situacije u PRAVOSUĐU i sloboda u MEDIJIMA !!

  5. Dali je i u NEMAČKOJ Moguće,I ,,PRIMENJUJE,SE, Da SE PREMIJERKA Još u,radnom odnosu,,,UJEDNO I Kandiduje,I,,POBEDI,,sa ovako,,čistom,k,o suza,,kampanjom, okupirajućii ,,usvajajući,sve medije i,listove ZA PREDSEDNIKA ISTE ZEMLJE,. ILI JE To Diplomatsko Zaobilaženje,OKO,,glavnih iNTERESA,,,U Koju se to,,Kuću Ako su u njoj OVAKVI,,,ODNOSI,,K,o u SRBIJI,,TEK,10 Dana.,I Gostuje,,Čudom,, u vili,,MIR,,Znače LI IŠTA OVE MASE Na Ulicama najvećih Gradova ili je za ovog gosta to ,,neka tamo SITNICA,, K,o ,,našem,,,Pobedniku,, s celih,,pola od pola izlazećih glasača cele zemlje,i,sadrugarima u napreDNO Odabranom konglomeratu,pored SVIH Dosadašnjih,,uspeha,,.u,sređivanju,,zemlje,,TEK 5,5 Godina.ZA ovakvo,,vođenje,,zemlje odavno bi svaki ovakav,,lider,,dobio jedno,,divotno,,Auviderzen,
    ože li Neko od novinara da ga pita,, ZNA li koliko je najstručnijih iz ove,,liderske,,zemlje STIGLO u NJEGOVU Zadnjih ,5,5 Godina,zbog, ,Divote,,Življenja u MATICI,,…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.