Živković: Bojkot izbora najviše priželjkuje Vučić

Ostavite komentar


  1. Zivkovic se ponasa kao da ima 20 posto. A ima nazalost 0,01 posto.
    Malo treba da revidira stavove

  2. ZIVKOVIC JE PAMETAN I ISKUSAN POLITICAR ALI GRESI U VEZI SA BOJKOTOM. SAMO BOJKOT PRAVE OPOZICIJE DOK SE NE OBEZBEDI NEDELJNO PO DVE DEBATNE EMISIJE NA TV!

    1. Misliš delića opozicije,ove 1 od 5%?Pa,oni imaju odličan program.Kad oni dodju na vlast biće nam sve besplatno,od zdravstva pa nad dalje,a u penziju će moći da ide svako ko je bar tri puta šetao subotom,a oni koji nisu,oni će moći sa 40 godina u penziju,bez obzira koliko imaju radni staž,ili ga nemaju…Ma biće med i mleko,ali samo za njih,a narodu jad i čemer,kao posle 5.oktobra.

      1. Ljubiša ili si premlad ili bolestan? Po tebi posle 5 oktobra je bilo gore nego pre? Miloševićeva banda je sve uništila i odvela državu u rat a hiljade ljudi u smrt i beznađe, opljačkala državu i građane (svi su zaboravili inflaciju i pljačku penzionera?). 5 oktobar je bio sjajan trenutak posle koga je popravljeno mnogo stvari (npr. penzionerima su nadoknađene desetine penzija, starim štedišama vraćena štednja, ljudima vraćeno dostojanstvo, pravosuđe počelo da funkcioniše …). To što je posle smaknuća Đinđića sve pošlo po zlu i što su se na vlast vratile bolesne sile zla je dovoljna nesreća. I sve je gore i gore.

      2. JEL VAM DACIC IKAD UVEO BESPLATNO LECENJE ZA SVE KOJE JE OBECAVAO PRED SVAKE IZBORE. JA SAM CERKI PLACALA ZDRAVSTVENO KAD JE U 35 GOD OSTALA BEZ POSLA.O KAKVOM CEMERU POLSE 5. OKT. PRICATE, JAD I CEMER JE BIO OD 90.-2000.JEDVA SAM TIH GODINA ODGAJILA DVOJE TINEJDZERA.
        VIDIM NEKI SAVETUJU POVRATAK U SKUPSTINU, ONO NIJE SKUPSTINA, TAMO SE CELODNVANO KRSI POSLOVNIK JER SE TRACARI I PRICA VAN DNAVNOG REDA I SAMO PONAVLJAJU STA JE VLAST URADILA KAO DA JOJ TO NIJE DUZNOST NEGO ZAVISI OD NJIHOVE VOLJE!ZALOSNO JE STO MNOGI ZABORAVLJAJU KAKO NAM JE KAD BILO I KO JE GLAVNI KRIVAC ZA PROPAST SRBIJE, ONAJ KO JE IZAZVAO SANKCIJE KAO POSLEDICU NAJGORE POLITIKE…EH STO SE NISMO PRVI ODVOJILI. NITI BI NAM DECA IZGINULA NITI EKONOMSKI PROPALI ZA MNOGO GODINA!

      3. Pa nama je vec medi i mleko, tako da nema razloga da se tangiramo sa drugima. Je li tako Ljubisa? Kako si ti nama vispren, pravi SNS-ovac. Sipas podatke „brzinom munje“, sto bi rekao tvoj ideoloski tata.

    2. Bojkotom ce samo nestati stranke koje bojkotuju izbore .i nista vise, ostace opozicija lazna prava kakva god i to je realnost cista, Vucic jedva ceka ove stranke da ne izadju na izbore, prvi put Zivkovic nesto pametno da kaze…

  3. U slučaju bojkota Vučić i naprednjaci će imati problem da brane legitimitet svoje vladavine koji će na kraju dovesti do njihovog pada. U slučaju izlaska opozicije na izbore pod etiketom opozicije će se provući masa kojekakvog ološa i šljama koja će lepo i u tajnosti sarađivati sa Vučićem a svoj doprinos će naplatiti skupštinskim platama i kojekakvim mestima u društvu. Živković se već decenijama bori za bolju Srbiju ali nikako da se izbori pa je vreme da ustupi mesto nekom boljem i pametnijem od sebe. Bojkot mu je najelegantnije rešenje ako ima mozga a kako je očigledno da ga nema moraće da se valja po blatu kao Čanak i Čeda.

  4. Ja to stalno ponavljam, bojkotom necete nista dobiti. Vratite se u skupstinu i borite se tamo, organizovano i snazno.

    1. Ma reci im lepotance. Ipak u Srbiji se svako razume u politiku. Valjda smo zato najzatucaniji narod u Evropi. Svi znaju sve, a nemaju veze sa mozgom. Najbolje bi bilo da se vrate u skupstinu i po mogucstvu da svi pocnu da glasaju za Vucica, to bi valjda bilo idealno?

  5. Sto se Vucica tice, najvise bi voleo da SNS jedina izadje na izbore. Problem je u novcu i investicijama koje dobija od EU i kojima podmazuje partijsku masineriju i regrutuje sigurne glasace. Bez toga, veliki broj njih bi mu okrenulo ledja!

  6. Vučiću odgovara samo opcija da samo SzS ne izađe na izbore, tako da može sa tkz. opozicijom koja izlazi na izbore, da napravi privid demokratskih izbora i za to je spreman dobro da plati. Čekamo odluku PSG-a, da vidimo da li će uspeti u tome.

  7. čeda, čanak, zoki bunda i pokojni dss – ako se udruže možda pređu cenzus. a onda, najpošteniji, dobar i popustljiv , čedu uzme za ministra, čanku da novi sad., a živkoviću niš. dss-u prepusti rešenje kosovskog pitanja .

  8. Opozocija i okupljeni iz SzS su imali u proteklom periodu vreme da daju predloge u interesu gradjana. Sve sto nude svodi se na bojkot. Oni su doneli izborne uslove dok su bili na vlasti. Sada su ti uslovi unapredjeni. Izborni uslovi kakvi god.da su ne mogu da promene volju naroda. Narod bira rezultate. A Zivkovic svakako to ne nudi.

  9. Uporedo sa kritikama bojkota voleo bi da čujemo neki pametan predlog šta je bolje uraditi umesto njega. Izaći na „izbore“ pod ovakvim uslovima vodi samo još jednom porazu opozicije nakon koga će uslediti veliko slavlje SNS-a i cele te interesne zajednice koja hara Srbijom.

  10. Svaka tebi čast Zoki, ali ovo bi svarno bio prvi slučaj u svetu da bojkot „stvara privid demokratije“! Znači što više bojkota, to naizgled više demokratije? Da je tako, Vučić bi sam odavno organizovao takav bojkot, da bi država stala kao da je duboko zamrznuta!
    Grešiš, Zoki, mnogo grešiš! U (normalnom) svetu bojkot se primenjuje kao pokazatelj manjka demokratije.
    Ali zašto da ne, ovo je Srbija, dakle sve samo ne normalna zemlja, pa je zato mnogo toga svetska premijera. Na primer, da vlast organizuje proteste protiv opozicije ili da predsednik podnosi krivičnu prijavu protiv samog sebe, da bi dokazao svoju nevinost za nešto što ga niko nije ni optužio!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.