Živković: Izbori prvi korak da sprečimo Vučića da na isti način bira vlade

Ostavite komentar


  1. Poštovani Zorane
    Ako proućite rezultate rep. izbora iz 2016god videćete da na izbore izašlo 3.780.000 i ako od tog broja oduzmete broj glasaća u bojkotu kojih će biti oko 670.000 shvatićete da izbori neće uspeti. Dakle kakve su Vaše iskrene namere?

  2. E ako ga ti ne sprecis nece niko… Sto svakog dana pustate ovoga da prica o bojkotu? Ja razumem da je on svestan da sam ne moze nista a da nema kome da se prikaci pa svaki dan kuka zbog bojkota ali ovi sto idu u bojkot su vec odlucili i kraj price…morace da se pomiri sa tim i da proba neki drugi nacin da se domogne drzavne kase… ili brate da ponovo pocne nesto da radi… realno, u Srbiji je i sverc posteniji posao od politike.

  3. E,Živkoviću…baš ćeš ti da ga pobediš.Pa,ti i ja sami da izadjemo na izbore,ti bi Žile katastrofalno prošao.

    1. Ti si BOT-SENDVIČAR, a ne političar, ni u svojoj kući ne možeš da se kandiduješ, dosta i tebe!

  4. Živkoviću, mnogo ste smešni i neozbiljni, kako ćete da onemogućite Vučića sa 1% – 2% posto glasova, u totalnom medijskom mraku, u stanju haosa i pretnji kojima su svakodnevno izloženi svi koji misle drugačije od srpskonazadnestranke.

  5. Žile, il* ti je vinograd slabo rodio il* si više popio, al* nešto od ta dva sigurno! Ali si ipak shavtio, da od MANDATA NEMA BOLJEG ZANATA!

  6. Zoćko ne zamajavaj ovaj narod,idi negde i sa penzionerima igraj šah,tvoje je odavno prošlo , a i kad si nešto radio nisi dobro to obavljao.

  7. 3 % glasova za gospodina…!! Dok , ne prodje vreme demagogije, I neka on dela u Palamentu, kao prvi esalon…!! ! Mi iz petog esalona, samo cemo ih gledati, na pristojnoj distanci…

      1. Da Danas ne objavljuje njegove izjave ne bi smo znali kakav je prevrtljivac u pitanju.

  8. Više je nego očigledno da je redakcija dobila naređenje da maksimalno promoviše ovog bivšeg mašinbravara i njegovo iznenadno i ničim opravdano naprasno smišljeno opredeljenje da iziđe na izbore. Kako se bliže izbori sve više padate. Guzica često ljudima obraz kalja. Providni ste kao najlon kesa. Primite moje iskreno saučešće.

  9. Izbori i tvoje učešće u njima su glavni korak na putu davanja legitimiteta AV za dalju apsolutnu vlast.

  10. Zivkovicu budi bar posten pa reci za koliko te je Vucic kupio,nemoj vise da tu izigravas i foliras posten svet..

  11. Mogu da se složim da je bojkot istorijska grška, ali na izbore ne treba izlaziti jer je kontra produktivno. Svaki izlazak bilo koje stvarne opozicione stranke daje legitimitet izborima. Evropa će sigurno priznati izbore a ja ne smem ni da mislim šta nas sve čeka u budućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.