Živković: Ključna je promena vlasti

Ostavite komentar


  1. Da li ovaj Zivkovic sam veruje sebi? Vredja sve nas, time sto misli da jednom ovakvom osvedocenom kriminalcu moze iko nesto da poveruje.

  2. Nije najvaznija promena vlasti. Najvaznija je promena opozicije da bi imali za koga da glasamo. Živković je slika stare, izandjane, dokazano nesposobne opozicije. Potreban nam je Zaev ili neko slican njemu.

  3. On hoće da menja vlast, mora da je potrošio pare koje je pokrao dok je bio na vlasti. Imaće 2% podrške.

  4. tako je! promena vlasti će dovesti do boljeg života nas preostalih u Srbiji. Ako nisu uspeli za ovih 6 ili 7 godina da obezbede i sprovedu svoja predizborna obećanja, a ima ih preko sto, birati druge za naše dobro mislim i na potomke… ovi su pokazali šta su znali i uradili.

  5. Promena vlasti je imperativ, pokrenite ovaj narod, seljake kojima je sve uzeto od subvencija i regresiranog goriva do niskih otkupnih cena koje formiraju nazovi ,,analiticari,, koji svakodnevno govore kako ima previse psenice, kukuruza, sunckoreta, malina… samo da bi tajkuni u bescenje otkupili rod i na njemu duplo zaradili. Pokrenite pokradene penzionere i radnike. Nije samo spoljna politika katastrofalna vec cela privreda a plate nam najmanje u regionu za nas je postala i albanija zapad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.