Živković: Moguće da opozicija učestvuje u posebno važnoj skupštinskoj sednici

Ostavite komentar


  1. kaže „Živković je konstatovao i da je biračko telo još od ’90-tih godina podeljeno na pola, na one koji misle da su Srbi stariji od ameba i da ih mrzi ceo svet i na liberalni, proevropski deo.“

    druže, ovo nije tačno. podeljeno je na dve polovine – ljude koje ste svi zajedno i vlast i opozicija smorili pa ne vide smisao u izlasku izbora i drugu polovinu koja izlazi, koja se opet deli na dva dela. jedna polovina je primorana od strane partija (većinom vladajućih ali bome i opozicionih), a druga neopravdano optimistična. e ta neopravdano optimistična četvrtina se dalje deli na one koji nemaju pristup medijima pa svakako glasaju za sns, i na one koji misle da su popili svu pamet sveta jer žive u novom sadu ili tako negde pa imaju kablovsku pa kao glasaju „informisano“ za propale ljude poput vas i ostatka opozicije. faza sa srmebama je prošla davnih dana, diskurs srpskih mitova potisnuo je diskurs o snažnoj ekonomiji i ekspertima i prosto je jadno da je diskurs srpske mitologije na kraju uništio vučić za samo par godina, a ne vi za punih 12. ono što je još jadnije jeste što vi podržavate taj nametnuti diskurs o snažnoj ekonomiji i ekspertima, umesto da se okrenete realnom sagledavanju čovekove svakodnevice i tako promenite srbiju nabolje.

    zaista jadno, ne samo jer ste nepošteni, nego pre svega jer suštinski ne razumete ljude koje hoćete da zastupate.

    1. Živković nije relevantan da zastupa stavove SzS, jer nije ni član Saveza, a u Skupštinu je ušao preko DS.
      Normalno da ne zna, kao uostalom ni pisac komentara, kakav je sastav biračkog tela Srbije.
      Za Vučića i njegovu koaliciju su uglavnom nacionalisti i karijeristi, koji menjaju stranke zavisno od vlasti.
      SzS nije nikakav naslednik DOS -a, jer veći broj glasača DOS-a je sa naprednjacima.
      Najveći protivnici aktuelne vlasti su intelektualci i deo naroda koji ima ponosa i ne prihvata diktaturu jednog mediokriteta.

  2. Zoran Zivkovic je nuzno zlo ….deo opozicije, nista on nije bolji od drugih i definitivno su SVI polticari koji su 30 godina pljackali ovaj narod ,isti. Neki manje neki vise iritantni . Ucestvovanje na bilo kojoj sednici parlametna je glupost jer prvo te prenose i ne gleda niko normalan, drugo stav opozicije narod koji je uz njih zna, a ove druge to i ne zanima. Dakle sa naprednjacma nema price, nema dialoga..

  3. Živković je zadužio ovaj narod kao ni jedan političar. Željan slave, nije raspisao vanredne izbore posle ubistva premijera pa je tako dozvolio da mafija zavlada ovim prostorima i da se poništi energija naroda. I sada ima nekakvu kalkulaciju ili možda nalog.

  4. Ako opoicija udje u skupstinu, to joj je kraj. I ovako vas posmatramo
    Pa vi vidite sta ce te

  5. Živković je konstatovao i da je biračko telo još od ’90-tih godina podeljeno na pola, na one koji misle da su Srbi stariji od ameba i da ih mrzi ceo svet i na liberalni, proevropski deo.

    Covek koji je ostao zakucan u 90tim, koji opet deli ljude i u tome pokusava da ucari bilo sta. Znaci ako se ne slazes ti si zaostao, krezub, bezub… takve Vucic voli

  6. Evo ovog „strucnjaka“,sa srednjom ekonomskom iz Nis…sve oprica ma nikako da pomene kolike su gliposti kao DOS poradili…npr…koju je to poziciju Vesic imao u kabinetu druga Zivkovica,ministra policije u saveznoj vladi???Nije Vesic kriv za danasnjicu,nego najpre Djindjic a potom njegovi slepi sledbenici poput Zivkovica..I kad se propuste istorijske prilike,istorija zaboravlja,onda se ponavlja…samo sve krece s gore polazne tacke!!!!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 10

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.