Živković: Na izbore treba izaći i boriti se

Ostavite komentar


  1. Svi ti bivsi DS „paraziti“,kad’ tad’ pokazu pravo lice !! Jos da vidimo koaliciju „ceda,zoran,boris“ i sve smo videli ! Fuuuuuj !!

    1. Bojkot je za demokratiju a ne da se neko bori u ne demokratskoj skupštini. Bolje se pridruži bojkotu ovako nećeš proći ni 3 posto, obrukaćeš se.

    1. Postovala sam Zoranov pol. rad ali ovo ne razumem! ZAR POSLE SVIH NAPADA I LAZI OD POJEDINIH POSLANIKA VLASTI KOJE SU UPUCIVALI ZORANU PA I DS KOJOJ JE PRIPADAO I NENORMALNE KAMPANJE PROTIV DJILASA I JEREMICA PREKO SVIH REZ. MEDIJA? NE POSTOJE RAVNOPRAVNI USLOVI VEC GODINAMA, MAKAR DA LJUDI KAZU NESTO PA AKO SE ODBRANE ODBRANE.
      SAMO BOJKOT I NE TREBA SE PLASITI, JA SAM UVEK GLASALA ALI SAD NECU I ZNAM MNOGE OKO MENE DA NECE. SAMO OKORELI CLANOVI SNS I BABE I DEDE IZACI CE NA IZBORE.

    2. Zoran je iz iste branže , odakle se obogatio sad se plasi da se donose zakon o ispitivsnju porekla imovine !!

      1. Ne zanimaju me stranke. Bojkotujem svakako i da svi izađu. Zato što je sve ovo odavno za bojkot. Da smo bojkotovali sve izbore dok je bilo vreme zamislili bi se da postoji problem.

  2. Me Trebas ocekivati da se ovaj narod opameti posle 30 godina ropstva politickoj mafiji licno smatram da za ovaj narod nema spasa jer prihvataju laz kao istinu ,ovaj narod prihvata da robuje politickoj mafiji a uspostavljena tiranija never sama sebe da demontira .sponzorisu laznu opozicija a nekadasnju blast daju I’m malo novca I Eto ,,opozicija,,na izborima .Srecom ovaj narod je sadomazohisticki voli da ga bicuju I netreba gubiti vreme idejom da ce ovo ikad da se promeni

    1. Tako je, posle ratova, sankcija, inflacije, bombardovanje, i opet je bilo tesno te sklonismo Slobu. Ovaj sad je žuto zlato i može vladati kolko hoće.

  3. Inače nema skupštinske apanaže četiri godine. Moralo bi se nešto konkretno raditi, a ne zna se. Priznaću da je Živković apsolutno u pravu, ako iađe na izbore samostalno sa listom Nove stranke. Tri posto je jako daleko.

  4. Naravno,svaki covek ima pravo glasa,I obavezu da glasa kako bi promenili/odrzali poslovanje svoje zemlje.

  5. Koliko je ovo otužno i prazno ubeđivanje bez argumenata. Čudi me da nije pomenuo čuvenu rečenicu „samo neka mi neko objasni šta ćemo raditi dan posle bojkota izbora“?! Nikako da pita sebe, šta će on raditi? Sa eventualnim ulaskom u skupštinu uz pomoć SNS-a i njihovih glasača! Bruka dovijeka.

  6. Izaci na ovakve lazirane i unapred pokradene izbore jeste cist politicki mazohizam a gospodin Zoran Zivkovic nije bas „neiskusan“ politicar da to ne bi znao ili je nesto „trece“ posredi… a mozda i nesto sto je „poslovno-politicka“ tajna gospodina „bunde“.

  7. Podržavam stav da na izbore treba izaći. Čitava stvar u vezi sa bojkotom je izraz kukavičluka koalicije okupljene oko Dragana Đilasa jer je evidentno da ne stoje dobro u biračkom telu, pa se plaše izbornog rezultata.

    1. Idi pogledaj na RTS-u, šta kaže opozicija. Naravno da ne možeš. Nema je. Da je ima VUčić i ekipa bi već bila ili u zatvoru ili bi pobegli iz zemlje.

    2. Vučić se plaši Djilasa. To je očigledno. Inače bi pustio opoziciju makar na RTS

    3. Kako te nije sramota, jednog dana kada u ovoj zemlji ne bude takvih kao ti…ova zemlja ce uspeti da postane normalna i pristojna

  8. Zamisli da igraš poker. Karte su obeležene, iza leđa ti se nalazi ogromno ogledalo, a protivnik na sred stola drži još dva špila iz kojih uzima šta mu treba. I još ti sve vreme govori da nemaš pojma da igraš i da je on neuporedivo bolji igrač od tebe.
    Je l’ bi mu došao na sledeću partiju?

    1. Odličan primer. Ili, u trci na 100 metara protivnik dopingovan, a ti trčiš sa po 20 kg tegova na obe noge

  9. Ako ti voliš da se boriš vezanih ruku i nogu, s povezom preko očiju, onda slobodno izađi i „bori“ se tako. Lično mislim da u jednoj takvoj „borbi“ jedino za šta se možeš izboriti su samo teške batine, poniženje i ništa više.
    Ali ko tako voli, neka izvoli, mazohizam nije zakonom zabranjem, jedino razumom jeste…

  10. Gospodo iz Nove stranke, uzmite se pameti. I vasa deca i unuci zive u ovoj zemlji. Ne dozvolite da vas pritiska ovaj sto javno iznosi svoj licni stav pre zvanicnog stava stranke. Cemu se on nada je jasno. A cemu se vi ostali nadate? BOJKOT.

  11. „Po svemu sudeći reč je o krupnoj korupciji u koju su bili umešani najviši predstavnici države, koji su uz svesrdnu podršku sudova omogućili stranoj kompaniji da ostvari veliku protivpravnu dobit, ministar za privredu i privatizaciju davao je izjave koje su bile usmerene na zbunjivanje javnosti i prikrivanje dogovora koji su se sklapali iza scene; dogovor ministra Vlahovića sa privilegovanim kupcem („Ju-Es stil”), koji su prihvatili vlada i Republički sekretarijat za zakonodavstvo, izveden je na štetu države. “
    Deo iz izveštaja (o privatizaciji Sartida) Saveta za borbu protiv korupcije, kada je funkciju predsednika Vlade Srbije obavljao Z. Živković.
    Predmet je u fazi istrage (čitaj: u fioci).

  12. Valjalo bi da Živković prizna da gleda samo svoj intere; leba bez motike.
    Imao je šansu i pokazao da nije ni za dije, kad su državni problemi na stolu. E, za sebe je itekako sposoban.

  13. Vrlo je prosto, ubedio ga g.Beba, koji je bio „glavni“ u sablji i pomagao tadasnjoj vladi. Svi su se naljutili na Tadića koji nije bio zainteresovan za političku pozadinu ubistva premijera, i napustili su demokrate. sada je Beba promenio ćurak, saradjuje sa bivsim neprijateljima i povlaci svoje bliznje sa sobom. Nikog nije briga za istinu, za Srbiju i za narod. Strašno, strašno…

  14. Đilasovci nemaju pravo da osuđuju onaj deo opozicije koji ne radi po volji njihovog lidera.

  15. Verujem da će možda Živković uspeti da sačuva taj svoj mandat i ostane na taj način u skupštini, ne više od toga.

  16. Usemili ste se…nema revansizma…kodeks LOPOVA…30 godina tako…ovaj narod slabo pamti…j*** ga ko hice

  17. Izbori su jedina prava opcija za opoziciju ma kako lose da stoje . Da konacno dobijemo pravu opoziciju !!

    1. A prava opozicija su ko? Čanal Čeda Živković i nešto strančica koje za šaku para podržavaju vučića.

  18. Ne bi me iznenadio nijedan scenario u vezi opozicije. Šta misle jedni o drugima najbolje se može videti na njihovim skupovima, na kojima dok jedan govori, ostali prevrću očima i prave grimase, ali to nikada i nije bilo odlučujuće da li će nastupati pojedinačno, ili na gomili, kao što je bio slučaj na prethodnim izborima

  19. Imali ste vremena gosp.Živkoviću da pokažete šta znate i umete kad je u pitanju rukovođenje državom.I pokazali ste za šta ste se zalagali i sad građani za to treba da glasaju?

  20. Apstrahujmo botove, ali ne razumem slepo navijanje bez iole racionalnog razmišljanja, jer bojkot: 1. ukida mogućnost da opozicija u kampanji, preko javnog medijskog servisa, dopre i do onih, koji nikada nisu ni naslutili, a kamoli čuli, kako nam se i zbog čega ukidaju, jedna po jedna, institucija države, odnosno, država; 2. znači da opozicija propušta učešće u kontroli izbora i sve se prepušta da bude po volji pozicije; 3. znači da se ne izlaskom na izbore opozicija samoukida i da će se posle izbora neformalno družiti po parkovima, kafanama i slavama; 4. ukazuje na barem četiri velike zablude, prvo, da će Vučić biti užasno pogodjen nestankom oponenata, drugo, da će se samokritički osvrnuti i odmah otstupiti sa vlasti, treće, da će “medjunarodni faktori” proliti krokodliske suze, što nema više opozicije, jer nije poslušala njihov savet i četvrto, da će uslovi za delovanje opozicije nekako volšebno postati bolji posle bojkota izbora. Oni koji pričaju o nelegitimitetu izbora zbog bojkota, neka popričaju sa Edi Ramom, koji je ostao živ, zdrav i veseo, posle pobede na izborima na koje je u Albaniji izašlo samo 21% birača.

  21. Cim vi ne primecujete milion stvari koje su u radjene u Srbiji niste vi ni za pomen bitni!

  22. Treba svakako iyaci,samo sto neko ima hrabrosti a drugi ne bi da se brukaju pred onima kojima prodaju maglu i lazna obecanja.

  23. Ako Dragoljub Micunovic, jedan od osnivaca demokratske stranke, kaze da su izborni uslovi sada po mnogo cemu bolji od onih ranije, na cemu se temelji onda poziv na bojkot od strane dela opozicije.

  24. I ne objaviste benigan komentar…
    PA I VI STE LIZACI VUCICEVOG CMARA,STOKO USTASKA!
    Nabijem na kurac onog retardiranog Petrovica.
    SRBIJA JE DNO DNA,NOSITE SE BRE U PIZDU MATERINU,NEKA VAS JEBU SA SVIH SRRANA,NISE ZA BOLJE!!!

  25. Mark Tven davno rekao: Pelene i politicare treba što češce menjati-iz istih razloga!Naši političari svi ukakeni a traju 30 godina.Nehigijenski!

  26. Na izborima se odlucuje o buducnosti nase drzave, a ne skrivanjem i predajom.

  27. Gospodin Živković je jedini razuman i pragmatičan političar u opoziciji, svidjalo se to vama ili ne. Štaviše duboko sam ubedjena da je on jedini pravi nastavljač politike Z.Djindjića. Molim sve prave Demokrate da podrže rad Živkovića i ideja koje zastupa. Bojkot je nešto najgluplje što nam se nudi.

  28. Ovaj Zivkovic nas zajbava malo
    Sad oce na izbore cim je cuo za Tri posto
    Zvace tebe Djilas cim procita ovu vest
    Pa kad pusti Obradovica ima da ti pocupa sav vinograd što imaš

  29. Zivkovic je svoju politicku karijeru odavno zavrsio i tako treba da ostane, jer svakako nema podrsku gradjana.

  30. Ako izađeš na izbore Živkoviću dobićeš po ušima od Đilasa. Čime li će te Đilas uceniti, video si kako prošao Stamatović?

  31. Sem sto to dozivljavam kao gradjansku duznost, zaista smatram da bi se prava slika o poverenju naroda stekla tek ako bi vecina izasla na predstojece izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.