Živković: Nećemo biti na istoj listi sa Pokretom Srbija 21

Ostavite komentar


  1. Pa izađite ljudi, sahranite se, ko vam brani. To što Živkovića neću morati više da gledam je za mene benefit, samo bih voleo da me neko upućeniji izvesti o tome da li možete da skupite potpise za kandidaturu, ili će Vučić morati da vam pomogne.

  2. ne može on bez svog kolege zemljoradnika pa to ti je. kao da ga nisu dovoljno ponižavali u toj skupštini i obesmislili kao poslanika.

    1. Živkoviću bi najpametnije bilo da izadje na izbore u koaliciji sa “g-dinom“ “Vinjakom“, a ako ne prikupe dovoljno potpisa,zna se… Bojkot!

  3. Idi begaj Živkoviću. Od vas šestoro koji čine stranku, petoro je za izbore, a jedan je uzdržan.

  4. Zivkovic nije idealan ali njemu prebaciti da saradjuje sa Vucicem zaista je neozbiljno. Ne znam zasto Zivkovic ima takav odijum u javnosti. manje vise, zalagao se za dobre stvari i bio je dobar dok je bio na vlasti. Neuporedivo bolji od ovih danas.
    Necu izaci na izbore, bojkotovacu ih. Zivkovic verovatno gresi sto izlazi, ali na to ima pravo. Ako predje cenzus, verovatno ce se najzad profilisati kao prava opoziciona stranka. Imam postovanje za ono sto radi, ali cu bojkotovati.

    1. Iz svega što si napisao nije mi jasno zašto Živković izlazi na izbore? Samo radi u korist Vučića. Svesno, ili nesvesno, ali radi u korist SNSa-

  5. Zivkovic je sasvim u pravu. Ali je on resio da ne bude na listi sa „Srbijom 21“ ili sa grupom „Srbija 21“. Svakako nije na – listi sa Srbija 21. Jeste iz Nisa, ali nije u sukobu sa padezima

  6. Ako ne budete u mogućnosti da sakupite dovoljno potpisa za kandidaturu obratite se Vučiću i SNS-u da vam pomognu posto vas oni plaćaju da im budete dekor na sledećim izborima. BOJKOT

  7. Ima li neko normalan osim njegove uze familije , ko ce da glasa za ovu dangubu i zgubidana.Jedino sto je u zivotu uspeo je da bude politicki ljigavac sa vrlo, vrlo povoljnim kredtitom.
    Ipak, nema te bespovratne subvencije koja ovakvom hohstapleru moze trajno pomoci, zato se i vraca na drzavna jasla.
    Zile, ajde malo odfakisi , tvoj mentalni sklop je na nivou najgoreg radikala…

  8. Sve su lepo „objasnili“ Mićko, Voja i Draža, u zadnjem PLIŽU, od petka 28. februara. Ko nije pogledao, neka obavezno pogleda, naročito SNS botovi!

  9. Clan sam , ali ja na izbore u diktaturi ne izlazim…A ti kako hoces.

    1. Diktatura kažete? Zanimljivo da još uvek nisi uhapšen. Ili možda jesi? Mnogo ste smešni.

  10. Pa nisi valjda lud da ti takva politička i moralna gromada ideš u tamo neke koalicije kad možeš sam da se suprotstaviš svakom protivniku? Valjda te neće izdati oni koji su te poslušali i onda kad si im savetovao da bacaju račune za struju u bure?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.