Živković: Odlazim u političku penziju, pozivam i „srpskog vrhovnog tiranina“ da to uradi

Ostavite komentar


  1. Dosta je bilo ..i onako je ziveo od uspomena a dosta je i stekao, kao i vecina na visokim pozicijama. A da zaboravio sam, bio je uspesan i pre politike…haahh

  2. Ti si se lepo obogatio od bavljenja politikom pa možeš u penziju isto tako će i ovi kada se nakradu i za peto pokolenje.

  3. У таквим ситуацијама,знајући шта сте радили после убиства Ђинђића,моја порука гласи-Само путује игумане.

  4. Ne samo političari njegove generacije, već svi novopečeni i stariji treba da se pod hitno otrezne od sna o vladavini i počnu da se bave nekim poštenim poslom. Ali to ne biva. Jer kako reče glumac Lečić kad su ga jednom pitali zašto se posle uspešne karijere glumca, upetljo u politiku i prihvatio ministarstvo kulture – lova bato, lova! XD

  5. Bravo Zivkovicu zaista si izgleda jedini od politicara trezven i prisebi, a drugi ?

  6. Bitno je da si ti naplatio svoje bavljenje politikom, a sad si i sina ostavio da te nasledi u političkom životu. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

  7. Zbog takvih kao ti i jesmo tu gde jesmo. Mada, ovo ti je najpametnije što si do sada uradio.

  8. Nažalost, vrhovni još neće da ode jer ga je Zoran Živković i kompanija svojim činjenjem dovela na vlast, a vrhovni još ima do penzije. Nažalost.

  9. Pametno, izgubljeno je vreme sa vama , red je da se penzionisete, ima raznih kategorija penzija pa ko gde pripadne!!!

  10. Kao propali privatnik si otišao u politiku a kao bogat čovek i propali političar ideš iz politike. Srpska sramota što su je takvi predstavljali svetu. No ti si za sebe uspešne čovek.

  11. Ko je još u ovoj nesrećnoj Srbiji shvatio i pomirio se sa dobrovoljnim odlaskom sa vlasti?
    A o „OVOM“ tek da ne pričamo…
    Na našu veliku žalost dobro ga znamo samo nekih 30 godina…
    A znamo i da smo skupo platili i onaj NIKADA ODRADJENI 06.
    oktobar… O tome sam baš često razgovarala sa DIVNIM ČOVEKOM, prof. Sašom Živićem,koji je ZASLUŽIO da ga se UVEK
    RADO setimo…

  12. Javio se čovek, koji je ceo svoj život radio nepošteno. A , to svi znamo. Bolje mu je da cuti.Sve o njegovom poštenju znaju i vrapci na krovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.