Živković: Opozicija da iznenadi Vučića

Ostavite komentar


    1. Zivkovic je bio premijer pa sta je uradio, da smo sretni dok je Vucic tu nesto ce da se uradi u Srbiji a kad on ode SNS ce da bude kao sada DS pa ce mo da molimo boga da se pojavi novi Vucic.Mi jos nismo zreli za demokratiju , mi bi za par i vlast sve prodali svaki dan smo svedoci toga.

      1. Ti budi srećan i moli Boga da posle Vučića dodje Vučić, ja neću! Takodje moli Boga i za dobro zdravlje, jer neće uskoro biti nikoga da te leči. Moli Boga da te nauči da živiš samo od vazduha i vode jer će ti plata/penzija biti taman za toliko! To što bi vi želeli da Srbija nije spremna za uredjen sistem, to je druga stvar. A interesantno je kako se naši ljudi, tako nespremni, vrlo lako uklope kada odu preko u neku uredjenu zemlju. Srbija je spremna, samo treba oteratu ovu pošast i kugu koja ju je zadesila.

    2. @Petar. „salili smo se, izlazimo na izbore“ Toliko o njegovoj ozbiljnosti kad se radi o najodgovornijim satvarima koje civilizovano drustvo moze da ima. Budite srecni ako vam onaj na crtu ne stavi Preletacevica Belog. Na stranu sto Zivkovic pominje podelu od 30 godinaa a zaboravio na kojoj strani je u toj podeli RTS , plus sto su lupaci u serpe ostarili i izgubili svaku veru u one koji su ih prosetali zedne preko vode.

    3. Pored niza promašaja Živković nije u pravu. Na šta bi ličile te debate na RTS-u? Pa videli smo kako se ponašao Orlić onomad. To je šablon. Zanimljivo, na N1 Martinović je bio miran kao bubica, ali N1 nema toliku gledanost kao RTS. Bojkot je jedino rešenje. Neka Vodja osvoji i 80%,neka u skupštini budu samo SNS-ovci i manjine, ta skupština neće imati legitimitet da donosi zakone bitne za EU i Vodja će morati za 6 meseci da raspiše nove izbore. E tih 6 meseci treba iskoristiti da se oslobode barem neki mediji, RTS i RTV, Pink i Hepi su kontaminirani i njih bi sa promenom vlasti trebalo zabraniti, tj. oduzeti im nacionalnu frekvenciju kao najvećim trovačima ovog naroda. E onda na tim novim izborima iznenaditi Vodju i pobediti ga.

  1. I za Dahau su ljudi verovali da ce iznenaditi gasnu komoru i nece se pogusiti -nadali su se cudu.

  2. Zoki, daj i meni malo od onih 500000 eur bespovratnog kredita, treba mi za novu sortu grožđa

  3. Gospodina Zorana Živkovića veoma cenim kao pametnog i iskusnog političara. Tim pre sam iznenađen što insistira da se na izbore izađe, a tim više što i sam kaže da su uslovi katastrofalni. Pa zar sam sebi tom izjavom ne protivureči?
    Mislim da bi se izlaskom na izbore Vučićevom režimu samo dao legitimitet, a da bi, u ovim, postojećim uslovima, rezultati opozicije bili više nego loši. I ne mislim da bi se Vučić izlaskom na izbore „iznenadio“, mislim da bi se beskrajno obradovao. Živković se stalno pita šta bi bilo dan posle bojkota izbora, a ja se pitam šta bi bilo dan posle izlaska na nameštene izbore. Mrtva je trka između dva ta pitanja.

  4. Iznenadice ga burencetom vina sa plantaže dotičnog gospodina koji je od poreskih obveznika sebi strpao u dzep milion evrića. Ko o čemu dame o poštenju. Alavost i udoban život od politike ovakvim moralnim gramadama ne dozvoljava teletabisima da stave prst na čelo. Dok Aca Srbin ima ovakve utvare nema sta da brine.

  5. Zoran Zivkovic je potrosen politicar.Ne pravi razliku izmedju izbora kad je opozicija imala podrsku svetskih mocnika, a bila protiv Slobodana Milosevica i izbora 2020, kada Aleksandar Vucic i SNS /vlast/ imaju podrsku svetskih mocnika.Zato: BOJKOT.

    1. Aha, znaci u stvari nije problem sto je Vucic navodno diktator i to ostalo, nego sto je „prozapadni“ diktator“. OK, onda ja posle „apstinencije“ od… ima jedno 13, 14 godina izlazim da glasam za Vucica, iako me on devedesetih iritirao nego Milosevic. Ali sad kad vidim ko je protiv njega, a to su opisani, i narocito kad vidim zbog cega su takvi protiv njega, samo mogu da kazem, go Vucic go, gazi, gazi to, i da idem na izbore da glasam za njega. I jos jednu izjavu imam, niko tu ne treba da zivi pored ovakvih koji su tu vecina, nego svi koji drze do sebe treba da se isele odatle, a to tu treba da potpuno opusti. To je dobro.

      Posle ce se naseliti neki normalni koji hice da budu deo Evrope i civilizacije, a ne ovi naopaki stvorovi od kojih i divlje zivotinje bolje umeju da koriste resurse kojima raspolazu.

  6. Opozicija da se ujedini ali niti jedan lider da ne uđe u vladu ako pobedese na izborima, nego da naprave expertsku vladu koju će kontrolusati da li ispunjava zadatke. Nikome ne dozvoliti apsolutnu vlast. Možda takvim obećanjem narodu nešto napravite….. ovako, teško gospodo,pa bili ste na vlasti i videli smo vas. Moram vam g.dine Živkoviću ispričati jednu američku poslovicu:
    Uhvate Indijanci kauboja skinu ga golog i vežu za neko drvo u močvari. Sutra dan prolazi pastir tuda i vidi ovog nesrećnog kauboja prekrivenog komarcima. Nije imao nož kod sebe da gsa oslobodi pa poče ubijati komarce sa kauboja. Tad progovori nesrećni kauboj: „Ne diraj ih, ti su se napili krvi“

  7. Kao što je nekada Čanak „lajao“ na Miloševića i bio deo službe izgleda da je uz Čedu ovo drugi Vučićev „lajač“.Pored silnog putera na glavi niko ih ne dira.
    Pazi ovo da iznenadimo Vučića?Odeš na kanabe kod njega pa mu šapneš na uvce šta ćete uraditi ili izađeš na tv i svima kažeš.
    Kakvo iznenađenje…….

  8. Moram da priznam da me je Zoran pomalo razočarao ..očekivao sam da pobedi Tadića na izborima za DS i pitam se kako je do toga došlo
    Verovatno su jaki igraci u ds shvatili da će Tadić biti odlična marioneta
    Da je postao presednik verujem da do ovoga što je sad nebi ni došlo..ne bi on to dozvolio
    Slažem se sa njim treba ici na izbore na prošlim sam dao glas ljudima kojih sad nema nigde
    A oni što su za bojkot mislim da su provaljeni u čijem interesu rade ..i takve smo ustvari bojkotovali 2012-te

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.