Živković: Opozicija razgovara "ko će pored koga da stoji"

Ostavite komentar


  1. Zorane, pusti price i ogovaranja. Imas li spremnog dobrog kandidata za Beograd? Kreni sa njim sa kritikom Malog i dajte bolji program. Ne treba gubiti vreme. Ako se pojavi bolji kandidat budi spreman da ga prihvatis. Nemoj da opet budemo zateceni. U gradu je urbanisticki haos; vlasnici kafica rade sta hoce i kad hoce; kockarnice iliti kladionice cvetaju ko pecurke, jos malo otvarace ih u skolskim dvoristima…

  2. Zaista mi nije jasno kako to da list Danas objavljuje izjave, komentare i druga desavanja vezana za sve opozicione stranke i pojedince mnogo cesce nego sto uopste pomene pokret ili stranku DJB. Analizirajte malo pa ce te vidjeti da li je pojavljivanje DJB u vasem listu adekvatno snazi u parlamentu. I nije to slucaj samo sa listom Danas. Slicno je i sa drugim glasilima. Ima li tu necega ili ja nisam u pravu?

  3. Kada ga se postavljalo za ministra savezne policije nije se pitao je li kvalifikovan za taj posao, kao sto sada pita Gašića od koga je za koji mikron manje loš za obavljanje poslova plaćenih od poreznih para.
    A tu je negde sa Gašićem(kao i sa skoro svakim političarem u Srbiji na čelu sa Vučićem) zato što je pokazao da će da trpa sebi u džepove dok ne stigne Miškovića, da neće da uspostavlja sistem bez nepotizma i stranačke protekcije kao i da ne vidi-što se tiče Srbije-dalje od svog nosa.
    Na kraju, spada u one koji su kao i Vuk Drašković, Dačić, Vučić, Šešelj i ini na političkoj sceni od ““90, a promenilo se to da su se za proteklo vreme bezobrazno obogatili-bez dokaza o poreklu imovine-a većina ljudi u Srbiji osiromašila.
    I jedan je od razloga , podruku sa Sašom Radulovićem, zašto se opozicija doživljava metiljavom.

  4. Živković zaslužuje poštovanje kao političar. Napravio je samo grešku što nije doktorirao kao npr. većina asova u SNS. I ako su ti doktorati više dokaz lopovluka, oni kod običnog sveta
    stvaraju utisak da se radi, bar, o pametnim ljudima.
    Biti pošten i uspešan u politici u Srbiji, to je NEMOGUĆA MISUJA!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.