Živković podneo krivičnu prijavu protiv Vučića i Stefanovića

Ostavite komentar


    1. A sto to ana tebi smeta? A ne smetaju ti kriminalci i pljackasi svega u Srbiji i to sa funkcija najvise vlasti. I tebe treba da je sram zbog onoga sto oni rade. Ovo je samo vrh ledenog brega. O ubistvima koja zataskavaju da i ne govorimo.

  1. Sve vas bre treba u absanu zbog pljačka ja naroda od 2000 na ovamo a i pre 2000. LUSTRACIJA!!

  2. Dobro je, naročito ako tužilaštva ili tužioci podižu optužnice protiv „prijavljivača“ kriminala i korupcije! Izgleda da ipak za vršenje protivzakonitih radnji nije potreban i dovoljan uslov lažna diploma i doktorat, nego i diploma najbojleg studenta Pravnog fakulteta!

    1. Aha, malo sutra. U ovoj raspaloj i prodatoj državi, jedan čovek sumnjivog psihičkog, fizičkog i duševnog zdravlja pita se za sve. On je i policajac, i tužilac i sudija i tamničar On pušta kišu, vadi iz vode i smetova, radi na poligrafu, razume se u doktorate, lažne lične karte, zna ko je ubio pevačicu i Olivera…. To majka ne rađa. Zato čuvajmo ga ko zenicu oka svog, što reko Joža bravar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.