Živković: Predložili smo Vučiću da izbori budu 30. avgusta, on je sam odlučio da budu u junu

Ostavite komentar


  1. Ne vidim sto bi se odlagali? Niste dovoljno spremni? A da nije bilo korone i da sunodrzani aprila sta bi tada bilo?

    1. Stvarno čudno, čuj odlaganje kao da je bilo vanredno stanje….ništa, u Aprilu bi ste imali 90%, sada nakon pobede nad virusom imaćete 99%, a na jesen završićete kao i svi koji su u Evropi umislili da to tako može.

    2. Zivkovic neka procita ustav i zakon i neka vidi zasto ne mogu izbori u avgustu.

    3. Sto se Zivkovica tice njemu je svejedno,kad god da budu on nema sanse,nema podrsku gradjana

    4. Malo ste pobrkali lončiće,Đilasa treba da napadate a ne Živkovića.Molim vas uozbiljite se.

    1. Potpuno se slazem sa G.dinom Zivkovicem.perio je sasvim u redu,cak bi jesen bio naj ispravniji,ovo je jako problematicno jos vreme,oko izbora je takva guzva da ce biti jako opasno za sve nas.

    1. Ukoliko nastavite sa objavljivanje parola sns botova,JA cu bojkotovati vas i necu vise ni kupovati ni pratiti vase vesti-HVALA!!!!!

  2. A zasto bas 30.avgusta gospodine Zivkovicu? Ne odgovara vam jun jer se plasite podrske moju ima Vucic

  3. Najbolje bi bilo da se izbori održe krajem maja. Najviše 30 minuta. Niko ne mora ni da glasa. Napravi se procena,ovoga puta koristila bi se pravna struka, ustanovi se :glasalo bi toliko i toliko punoletnih, za AV glasalo bi toliko i toliko(71-82%) a za ostale 18-29%. Ne mora da se glasa kada struka,pravni tim,tačno utvrdi opredeljenje birača.Sve komisije bi već to veče,na osnovu svojih koordiniranih miniprocena, potvrdile rezultate,pa na TV Pink bi mogla biti proglašena velika izborna pobedaAV i utvrđene koalicije..Vrlo efikasni izbori, jeftini, veoma praktični…i naravno demokratski.

  4. Na izbornim mestima uvesti obavezno ostavlianje telefona prije glasanja na ulazu u biralište da budu fer izbori da se ne kupuju glasovi

  5. Klasicno ubacivanje papirica u kutije je prevazidjeno i opasno u uslovima pandemije. Doboljno bi bilo ustanoviti gladanost patriotskih medija i gledanost onih medija koji se (su)finansiraju iz inostranstva. Programe i onako nemaju ni jedni ni drugi. Muzicki i modni ukusi to nikako ne mogu da budu a pohlepa za drzavnim parama i privilegijama im je ista.

  6. Neces valjda da aminujes svaku gluposti coveka Koji ne zna STA da radi,a voleo bi da bude „vizionar“? Najbolje da mu postavis uslove o smanjenju broja poslanika I ostanes na liniji svoje stranke ,koliko god to izgledalo smesno gradjanima.

  7. Izbori će se održati u Ustavnom i zakonski propisanom roku a ne kada hoće Živkovič u Avgustu niti u Septembru kako traže neki iz SzS.

  8. Čuj Tina, Kaja i Dijana…sestre po sendviču. Živković je u pravu – samo izborima se menja Vučić. Bojkotom se hrani taština lidera opozicije u očekivanju da stignu marinci i daju im vlast na tanjiru. E pa neće moći tako. Izaberite jednog kao lidera i izadjite na izbore samo na jednoj listi i do imate većinu. Promenite sastav parlamenta da naprednjaci više ne mogu da divljaju a Vučiću oduzmite poluge kojima vlada a to su korumpirane institucije države. Parlament može da vrati institucije državi, samo vam treba većina. A većinu ćete dobiti kada se složite i prestanete medjusobno da se gložite. Ostavite proklete taštine po strani, borite se za viši cilj, borite se za Srbiju i ovaj narod. Na izbore bez kukanja ili nestanite sa političke scene.

  9. Samo tražite vreme u nadi da ćete uspeti da sa svog lica sperete bruku i sramotu, e gospodo izbori će se održati 21 juna. A zašto baš 30.avgusta gospodine Zivkoviću. Ne odgovara vam jun jer se plašite podrške naroda koju vi nemate a . ima je Aleksandar Vučić.

  10. Živkoviću je bukvanlno sve jedno kada će biti izbori, jer za njega niko ne bi glasao, bilo da se izbori održe u junu, bilo u avgustu mesecu.

  11. dokle ces da se foliras “a meni i mojoj stranci ostaje da vidimo i td.“ssta ostaje da vidite. vi idete sigurno na izbore i ja mogu vec sada da vam kazem da necete imati ni 2% glasova. svuda se zivkovic hvali kako je on pobedjivao. osim za gradonacelnika nisa nigde nije pobedio nikoga. jedini put kad je bio nosilac liste zarepublicke izbore izgubio je od kostunice

  12. Šešelj, Drašković, Jovanović, Živković, Tadić, Đilas ,….. ovi više asociraju na povratak na mesto zločina, negoli na nove izbore. Da vlast može da bira opoziciju za sebe, ovaj nesretnik na vlasti bolju ne bi mogao poželeti. Većina naroda želi, „Ovi da odu, oni da se ne vrate“. Ali, kakav izbor uopšte postoji, kada je i preostali deo srpske političke scene više propast u najavi, negoli bolje sutra . I ovi novi igrači, što se po prvi put nude da „spasavaju“ Srbiju, slute više na reprizu horora od poslednjih trideset godina,nego na neko bolje sutra.

  13. Prvo si mu, što bi narod rekao, „otišao na legalo“, a sada se žališ. Za opoziciju važi samo jedno pravilo: ili se ujedinite oko izlaska na izbore ili bojkota, ali se ujedinite, aili se pakujte i idite kući.

  14. Mislim da ne bi bila dobra opcija da izbori budu 30.avgusta jer tu je nova skolska godina, pred nama nova zimska sezona, treba pripremati zimnice, ogreve, mozda i novi talas korona virusa…

  15. Ds- bagra. Nikad vise! Imali ste priliku da menjate, ali vam je bilo lagodnije da si trpate pare u dzepove i ne radite nista! Sad bi opet! Nece da moze gospodo! Treba napuniti zatvore sa ovom sadasnjom bagrom, ali i vi da odgovarate!

  16. Živkoviću,nemojte glumiti opoziciju uopšte vam ne stoji i pomalo je smešno.Našli ste svog istomišljenika vi 2003 a on 2020 godine.Vi će te dobiti i potpise da izađete na izbore i glasove za Skupštinu a ako se još malo potrudite i ministarsko mesto.

  17. Najbolje je da izbori budu za Novu Godinu,logično je da budu što pre jer se smiruje sutuacija sa pandemijom i bolji su uslovi sada nego kasnije,a to da neko kaže i odluči biće tada i tada je prosto neverovatno!

  18. Ma nije moguce da vas nije poslušao pa on je kooperativan .Sta si tražio to si i dobio Zivkovicu

  19. Srbija je sta vasih obecanja, uzredjalistese na jadan narod kao Pijavice Krv pijete umesto vode vi Politicari nemate Sramotu vi nemate karakter nista ljudsko u sebi i svi ste ist vama izbori i vlast treba za bosnu Decu nemate para skupljase Prolog da bi spasili zivot cesto prekasno a vi para za izbore samo izbori da potvrdite stolicu kako vas nije stid

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.