Živković: Vučić da objasni građanima zašto Srbiji preti agresija NATO pakta

Ostavite komentar


  1. „Živković: Vučić da objasni građanima zašto Srbiji preti agresija NATO pakta..“
    Vrlo prosto. Narod kaze ‘koga zmija ujede, gustera se plasi’. A Zivkovic neka mu objasni kakav i kome je ono poziv na engleskom jeziku kojim su njegovi neki dan mahali pred RTS-om (a koji dobro pamti NATO projektile). Narocito da ga ubedi da NATO nije oruzana sila adresirane EU.

    1. Sa druge strane, AV sipa “istinu“ brzinom munje! Samo da ga neka od tih munja ne dohvati po sve dužem nosu…

    2. @Točak…Šta je slagao (kao neki…)?

    3. Gospodine Živkoviću, zbog toga što je NATO pakt agresivna institucija bez obzira na njihovo lažno lice. To nismo osetili samo mi, već niz drugih zemalja, ni krive, ni dužne: Libija, Iran, Sirija i tako dalje. Neka mi neko kaže šta su to one uradile pogrešno SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj itd.? NATO im doneo „demokratiju“.

  2. Bobardovanje je bilo koliko se ja secam u vreme kada je Zivkovic bio politicki vrlo ziv..sta sad Vucic ima s tim…

  3. Po Zivkovicu izgleda ništa netreba da se uradi
    Nakriviš kapce cackalicu medju zube sve cetri uvis
    I opa kao nekad
    Al dobro ima i Zivkovica ko podrzava

  4. Klasična zamena teza, navodi se spoljna agresija, a ne navodi se čija, i ne etiketira se Nato, sa kojim Srbija na godišnjem nivou održava redovne vojne vežbe.

  5. Bruka i sramota, Predlog strategije odbrane se pravi za decenije koje dolaze, i u njega moraju biti ugradjene sve opcije, pa i spoljna agresija, jer geopolitička situacija može da se izmeni za par decenija. Uostalom u toj strategiji se nigde ne pominje Nato.

  6. Moj srpski marod nije zaslužio da ima državu što je i dokazao. Nekada smo bili USA perjanica i francuski saveznik broj 1 a danas smo komunistička kolonija. Kralj Petar se sad prevrće u grobu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.