Živković: Zbog pandemije neophodno pomeriti dan izbora

Ostavite komentar


      1. Verovatno ces i ti prisustvovati Tom sastanku u palati Srbija? Tvoje misljenje ce biti presudno?

    1. Naravno Miloše da je potrebno,dok Zoki ne prikupi 10 000 potpisa… za to treba vremena…

  1. Treba da glasamo da ti Gordana Comic Djuric Kostadinovic Macura i ostala banda primate platu za nista sta cete vi da promenite .

  2. „Živković: Zbog pandemije neophodno pomeriti dan izbora.“ Izbora neće ni biti, zato što su odvano završeni. Jer Mafija ima svoju državu a za budale će pričati da će se pnovo birati. No, kada ovaj kaže neka se pomeri za dan 27. umesto 26. aprila.

  3. Kao da ce to nesto „promeniti“ – BOJKOT … B O J K O T !

  4. Zašto kukaš „junače“?Do juče si koristio metafore o junacima i izlaženju na megdan,a sada kako se bliži egzekucija kukaš o neravnopravnom tretmanu.

  5. Potrosile se pare iz tarih dobrih vremena an vlasti…sad kada smo ispod 1 % dobra je i sića od preporodnog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.