Živulović: Svi „prorusi“ voze zapadna kola i nose zapadnu garderobu

Ostavite komentar


  1. Ta kola i ta garderoba proizvode se na istoku, na jugu evroe i na severu Afrike. Kapital ne deli svet na istok i zapad kao intervjuisani gospodin zarobljen u prošlosti.

  2. Kakve to veze ima sa ličnim osećanjima. Da li Amerikanci voze japanska ili nemačka pa nisu pronemci ilu projapanci. Budalaština!

  3. Ako me pamet ne vara moja deca su 1999 bila u podrumu ne zbog Rusa.
    A na centar Niša i pijacu nisu Rusi bacili kasetne bombe.
    A osiromašeni uranijum.
    A …
    A ….
    ima toga još.
    Dosta je za sada.

  4. Zarobljen u proslosti, jos uvek deli ljude na „nase“ i „njihove“. Ostao u hladnom ratu. Treba nam i US i EU i Kina i Rusi. Zasto je lose biti ok sa svima? Zasto mora EU , i samo EU?

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.