Šta je Zlatibor Lončar poručio organizatorima današnjeg protesta protiv litijuma?

Ostavite komentar


  1. Covek koji je u toku pandemije naredio da se mrtvi sahranjuju u limenim sanducima uz policijsku strazu, namesto da odgovara zbog toga, opet podize glavu i sada trabunja o litijumu iako ga niko nista nije pitao.

  2. Dr Loncar je kriv sto je hilikopter koji je vozio bebu pao gde su poginuli svi clanovi posade da bi se slikali ministri koji su navodno spasili bebu… i ne samo to, on je mafijaski doktor, tako da on enma prvo da daje bili kakve komentare…

  3. Loncar postoji problem niko vam nista vise neveruje i koga god vi dovedete nece mu se verovati (kao naprimer Danici Grujicic kojoj smo ranije verovali a sada ne) A da Vas pitam recite istinu o helikopteru ajde reci covece)

  4. Da ,ovo jeste i politicka , i ekoloska , i zdravstvena i imovinstka ,i pravna , i svaka druga prica.
    Da ovo je sustinsko pitanej za opstanak ?
    Ovde se postavlja vrlo zabrinjavajuce pitanje ?Zasto vlast podrzava interese kompanije u odnosu na interese gradjane ?
    Prelazna nezavisna vlada , priprema fer/zakonskih uslova za nove izbore odmah .
    Ovi vode drustvo u podelu i sukobe i okupaciju i unistenje ?
    Razultati sa kojom je va vlast branila interese Srbije an KiM , i interese Srba na KiM , i interese gradjana Srbije po pitanju standarda , bezbednosti , ,pravde , zdravstva i td , su losi .Hvale se sa stadionima, izgradnjom zgrada po Beogradu , a pola Srbije leti nema vodu za pice a kvalitet vode za pice onih koji je imaju je losa?
    Hvale se gradnjom stadiona i zgrada , a unistili su kulturu , standard vecine ljude .Zbog cega se grade toliko novih zgrada po Beogradu , a sela opustese ?
    Pa ima li dovoljno Srba da promeni ove halapljive ?

  5. Овај се плаши,да ако се промени власт мораће да одговара са Гашићем за оне жртве из хеликоптера.Има ко да памти.

  6. Ministre, imajte malo lepše mišljenje o građanima Srbije, ovo su pošteni i dobro namerni građani koji misle dobro za svoju zemlju. Sve vlasti su smenjive pa iva vaša uzurpatorska, zašto se plašite naroda. Ovo je naša zelja a vi ste tu da služite narodu a ne da kradete. Brinite o zdravlju građana za to ste plaćeni. Brinite o građanima grada Bora i Majdanpek idite obiđite bolesnike u bolnicama. A da li će vlast da padne to i nije tako strašno to se dešava svuda u svetu,narod odlučuje mi nosimo suverenitet svoje države. Pročitajte Ustav zajedno sa predsednikom.

  7. Ministre ,gde je to zapelo pa se na neke operacije čeka 7 godina . To je tvoj posao

  8. Većina je pobedila NATO, sačuvala AP Kosovo, štedela kod Jezde i Dafine, držala se saveta struke prilikom pomraċenja Sunca i Korone …
    Eh ta Srbija većinska, gine na drumovima, na gradilištima koje gradi manjina…!!
    Smrt je ono kad si živ a ne živiš…??

  9. Nije pametno visokim državnim funkcionerima i stranačkim propagandistima, da prete mirnim građanima državnom represijom. Narod je doveden pogrešnom politikom vlastodržaca u situaciju, da brani svoju golu egzistenciju i budućnost, zbog ugroženosti domova i zdravog prirodnog okruženja.

  10. Ti vređaš narodnu inteligenciju, kako te nije sramota dr smrt? U kom mestu su bili nemiri? Vi ćete da izazove te sukobe. Sram vas bilo! Ne angažuju autobuse, ne snabdevaju sendvičima od naših para, mirni protesti. Ovo je volja naroda

  11. Koliko čovek treba da bude slep,(korumpiran), da mu ništa nije sveto, da ga ne innterrsuju elementarne potrebe svog naroda?
    Dokle ćete insistirati na tome da se sve vrti oko vašeg vođe?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.