Zlatko Kokanović uputio otvoreno pismo čelnicima Evropske banke za obnovu i razvoj

Ostavite komentar


  1. Rio Tinto, samo misli na dobit,a i banke nisu bolje, tako da njih ne interesuje zastita nase zivotne sredine! Nas treba da interesuje transport i upotreba ogromne kolicine sumporne kiseline koja ce zavrsiti u nasoj zemlji vodi i vazduhu, zarad njihove dobiti u vezi sa litijumom! Ovo je nasa zemlja i moramo da je čuvamo jer je nemoguce pored tolike kolicine sumporne kiseline da ostane čista!

  2. ..мисле да је народ неписмен..у 21 веку ..веку интернета робота ..вештачке интилигенције све у сваком селу све зна ..моје имање које је врло близу 5 км је исто угрожено јер сврдла Риа Т. 27км2 у утроби имају да роваре.Политичари срам вас било..продали сте се за јефтино а Србија је скупа..и вредна да се поклања..

  3. Kod nas ima izreka mnogo babice kilava deca tako vam je u srbiju i na balkan svi znaju sve u sve su exsperti ja imam imanje svetsku i opstina dosla i rekli mi smo zainteresovani i plan grada ovo zemljiste ulazi i tacka malo vise plate nego obicna cena
    A ovaj tip zamislja da je neustrasiv

  4. Svi su krivi a narocito mrski Zapad samo srpski narod koji 35 godina glasa za najgori nacionalisticki sljam nije uopste kirv.

  5. Možda da pošalje to pismo sa sve dokumentacijom i Francuskoj vladi koja je otvaranje rudnika litijuma proglasila za posao od nacionalnog interesaMožda kad vide tvoju argumentaciju odustanu od tog projekta jer nisu znali i nemaju pojma o ekologiji kao ti

  6. Na noge,dokazimo da smo protiv toga da se zatruje: voda,zemlja i vazduh.
    Dokazimo da nismo protiv Vucica kako to on tvrdi i Ana Brnabic koja se uhvatila koliko ima djece u Nedeljicama kao pijan plota iako ona nebi trebala djecu da pominje, znamo razlog.
    Ljudi sad nam je pravi i poslednji cas da pokazemo ljubav prema svojoj zemlji.
    Ne prodajmo se za saku evra kao sto to radi Vucic Dodik i ostala bratuja.
    Ne dajmo nikome srpsku zemlju da nam truje!

  7. Svaka čast gospodinu Zlatku Kojanoviću. Pokazao je veliku snagu i hrabrost, i zaista ga treba podržati i pomoći u ovoj borbi koja se tiče svih nas. Da li će ovo pismo imati kakav efekat, nadam se.

  8. BRATE BUDE LI TE IKO POGLEDAO POPREKO DOLAZIMO. OVAJ PUT UDARAMO U GLAVU. BIDALA NEK RASPISUJE REFERENDUM MAMI I TATI DALI SU TREBALI DA NAPRAVE DVA KRETENA?

  9. Bravo Veliki Čoveče Zlatko Kokanoviću!!!! Svi se trebamo boriti,od mesne zajednice do skupštine,svako kako zna i umije. Kao Ježurka Ježić u basni Branka Ćopića!!!! Glavu gore,misli bistre,čojstvo i junaštvo u srce!!!! Poz. Biljka

  10. Jadrom se brani i cela Srbija. Ne smemo da dozvolimo ovaj projekat, to bi bila katastrofa!

  11. Svi političari napredne stranke marš u rudnike kao što je liga Long i strane kompanije ako zbog vašeg interesa prodajte svoju dedovinu i decu

  12. Lepo pismo, ali ima li ko to da shvati i pročita. Sve su to uvlakači jednih u druge sa kompanijama tipa Rio Tinto koja u milijardama ima dobit. Elem, nema od ovoga ništa dok se ne blokira Srbija kao pre 3 godine sa potpunom gradjanskom neposlušnošću i vanrednim izborima za parlament. I onda da ova polupismena političarska da ne kažem šta ne ode u kavez do poslednjeg poltrona.

  13. Kao kad bi djavolu pisao sa se neko ne ponaša lepo i da ga moli da se ovaj popravi

  14. Tako je, gospodine Kokanoviću, internacionlizacija i posramljivanje, što veći publicitet. Bravo!

  15. E moj Kokanoviću znaju oni sve al ih to ne interesuje jer se ne truju njihova deca već naša a za njih ih baš briga mada ih bez problema primaju na rad u zapadnim zemljama !!!

  16. Ej Simo bote – ti si čovek sramote !! Ne znaš ni da se imena i prezimena pišu velikim slovom. Jado, bedo sram te bilo. Dal je tvojoj porodici milo što ti radiš da sendvič i crvenu zaradio!!! Neka te je sramota kao svakog boja!! Bednici moralni bili – i takvi ostali

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.