Zlatko Kokanović: Sa protesta direktno u blokadu, nećemo maltretirati građane

  1. O kakvim blokadama Kokanovic prica kada je hteo da proda svoju zemlju kroz udruzenje Centar za razvoj Jadra!

  2. Ako običan čovek bude patio zbog blokada saobraćajnica, narod će samo (još više) da mrzi ove iz opozicije. Ali, ako blokade budu pogodile samo interese vladajuće oligarhije, onda je sasvim druga priča.
    Po svaku cenu izbeći da normalan čovek pati zato što ne može da se vrati kući sa posla, zato što ne može da ode po dete u vrtić, zato što ne može da ide kod lekara itd. Međutim, nisam siguran da među liderima opozicije ima dovoljno sluha i razboritosti za tako nešto.

  3. Podrška pravednim protestima građana protiv uništenja prirodnih dobara Srbije. Vlastodržci treba da se uzmu naum. Vreme je da se okanu nasilja i pretnji svojim mirnim građanima.

  4. Evo botova brže bolje. Kako vas nije sramota da se prodajete i pišete takve nebuloze? Hoće li sutra biti standardni izgovor „samo sam radio svoj posao“?

  5. Malo ste već dosadni sa tim da ste uvek protiv svega! Udjite u debatu o ovoj temi, ali argumentovano, pa možda vam nešto i poverujemo… Ovako… Bukači, po prirodi stvari samo stvaraju otpor kod ljudi… Osnovno pravilo komunikacije je miran razgovor i iznošenje stavova. Bahatost i bezobrazluk neće proći sve i ako ste u pravu!

  6. Nisam za kopanje litijuma ali ako blokiraju železnicu ili puteve odmah ih pohapsiti,idite u Nemačku da probate to da uradite dobili bi plus batine.

  7. Nisu mi jasne ovce , koje slusaju cobanina koji uzima pare i zaradjuje , dok se te iste ovce prze i bleje na vrelom asvaltu ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.