ZLF: Fizički napadnut aktivista na Zvezdari 1Foto FoNet Ana Paunković

Iz stranke Zeleno levi front (ZLF) saopšteno je da je prethodne noći fizički napadnut njihov aktivista u beogradskoj opštini Zvezdara.

U noći između ponedeljka i utorka, mučki je napadnut i teško povređen aktivista Zeleno-levog fronta na Zvezdari, tvrdi se u saopštenju ZLF.

„Trojica maskiranih napadača sa kapuljačama i palicama, napali su ispred kuće našeg člana koji je nosio majicu Zeleno-levog fronta uzvikujući: “Hoćeš borbu, ti si za borbu!?”.

U ovoj mučkoj sačekuši, našem aktivisti je slomljeno rebro, kao i naočare koje je nosio. Pomoć je potražio u Urgentnom centru, a napad je prijavljen policiji.

Živimo u zemlji u kojoj niko nije siguran, a posebno ako se suprotstavi kriminalnoj hobotnici SNS-a. Samo je pitanje ko je sledeći i da li će se neko iz najbližeg okruženja naći na putu batinašima iz SNS-a.

Uprkos napadima, zastrašivanjima, podmetačimama, medijskim blaćenjima, praćenju, prisluškivanju, kao i svim vrstama sabotaža kriminalnog naprednjačkog režima, mi biramo borbu i od nje ne odustajemo“, navodi se u saopštenju u ZLF.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari