Poslednji pogled na Kišobran đurkuFoto: Nenad Vujanovic

Stranka Zeleno-levi front (ZLF) navela je danas da je Opštinska uprava u Obrenovcu, na čijem je čelu Srpska napredna stranka (SNS), zloupotrebila i mlade i javne fondove u svrhu političke promocije, organizovanjem besplatne maturske zabave u toj opštini.

„Navodni potez podrške mladima u vidu dodele vaučera za besplatnu matursku žurku, finansiranu iz budžeta opštine, predstavlja klasičan čin manipulacije i zloupotrebe javnih fondova kojima se pokušava pridobiti naklonost mladih birača, koristeći novac svih građana“, naveo je u saopštenju obrenovački odbor ZLF.

Ocenili su da je to nedopustivo, kao i da su javni fondovi namenjeni unapređeju kvaliteta života svih stanovnika, „a ne kao politički alat za pridobijanje glasova“.

„Opštinska uprava ovim marketinškim predizbornim potezom zanemaruje ključne probleme koji direktno utiču na zdravlje i sigurnost naših mladih sugrađana“, naveo je obrenovački odbor ZLF.

U saopštenju su dodali da Opštinska uprava zanemaruje probleme poput zagađenja vazduha i visoke stope kriminaliteta, i zatražili hitno preusmeravanje srestava na rešavanje stvarnih problema u Obrenovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari