„Značajnije bi bilo da je Đilas obećao da neće da sarađuje sa Vučićem“: Stefan Jovanović o najavi lidera SSP da neće više da sarađuje sa NS

Ostavite komentar


  1. Mislite li da je ova vest za verne citaoce Danasa vaznija od izvestaja o jucerasnjem mprotestu poljoprivrednika i blokadi traktorima , zbog niske otkupne cene psenice ? Eto to vas pita vas verni citalac. Hvala vam da ste ispostovali moje misljenje.

  2. Ajde opet da parafraziram: narod koji ima NS kao opozicionu stranku u parlamentu nema budućnost!

  3. Jako je ružno to što radite. Prekinite da pljujete Đilasa i bavite se svojom strankom, koja je trenutno na prilično košem glasu. Đilas je rekao da neće sarađivati sa NS u smislu predizborne koalicije, a da će, u slučaju pobede opozicije, sarađivati sa svima koji imaju isti cilj, a to je dobro it građana. Ne izvlačite iz konteksta, nije lepo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.