Žofre: Srbija izabrala EU kao strateški cilj, treba da ubrza reforme

Ostavite komentar


  1. Prijatelju, polako. Ima jos puno vremena do 2030. Bar za jos jedan svetski belaj. A cisto sumnjamo da to 2030 ne predju 2040, pa u 2050 …. vi ste takvi, nezajazljivi.

  2. Izgleda da je prespavao dolazak brata Sija i proglašavanje zajedničke budućnosti sa Kinom.

  3. EU igra na kvarno, rastegljivim kriterijumima. Koje nikad nećemo moći da zadovoljimo upravo zato što su rastegljivi.

    Pošteno bi bilo da za nas važe uslovi koji su važili za prethodno primljene, napr Bugarsku ili Rumuniju ili Slovačku ili Kipar…

    Treba im se zahvaliti na pažnji i reći im da smo prozreli igru. Tu smo, otvoreni smo za biznis sa svima, ko god hoće pošteno da igra. Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju staviti na led, dok se EU ne pripremi za proširenje – a mi sami ćemo proceniti da li su spremni ili ne.

  4. Koje reforme, šta tu ima da se ubrza?
    Ova mafija hoće samo vaše pare i ne pada joj na pamet da uđe u EU. Kako vas vuku za nos i šamaraju oko uslova za izbore, pa to je neverovatno….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.