Zoran Alimpić objasnio kako GIK potvrđuje „paraliste“ poput Vacićeve

Ostavite komentar


  1. Nema iznenadjenja ide se do kraja da bi se dobilo a ne izgubilo, o nacinu mozemo da pricamo, a sve ove male stranke ili udruzenja su na platnom spisku SNS i to je to. Napredno. Ziveli

  2. To je nacin koji su uspostavili u svim sredinama.U Malom Zvorniku prihvataju svaku listu koju su i sami vlastodrsci organizovali da bi imali vecinu u komisijama.Tu je veci broj glasaca od ukupnig broja stanovnika.Po svim tim mestima uveliko pricaju da su za sve one gradove gde bi mozda imali priblem, a i za parlamentarne,spremili pare i napravili dogovore sa mnogim kandidatima sa opozicionih lista koji ce oreci na njihovu stranu.I to je razlog Vucicevih izjava o ubedljivoj pobedi,Zoraninih izjava koje imaju za cilj da obeshrabre opozicione ili neodlucne birace.Zato i vi mediji morate da se bavite time da i vi dizete buku veliku.Mozda nece mnogo pomoci ali je svaki glas vazan.Time se bavite, molim Vas,oni to uveliko pricaju svuda ubedjeni u nov mandat.Evropa ce cutati na prevaru,on svesran da je ovo stvarno poslednji put da ce moci da se zadrzi na vlasti nece stvarno 4 godine raspisati izbore.Dotle cemo se raspasti.

  3. Ja sam za Bastu,bori se sam protiv svih,ovo sve izgleda kao podmetanje Djilasa i to je jasno ko dan.

  4. Nije relevantno šta potpisnici izjave, već šta je potpisano. Ko može garantovati da govore istinu kada kažu da nisu dali potpis?

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 10

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.