Žarko Korać, potpredsednik Đinđićeve vlade: Srbija je danas karikatura one zemlje koju je želeo Zoran Đinđić

Ostavite komentar


  1. A sve po nalogu iz Atlanskog livijatana. AV je kona;no resenje za Srbiju.Da nas ima sto manje pre svega.

  2. O pokojniku sve najbolje ali da se mi ne lažemo dok je Zoran bio na vlasti nisu nam baš cvetale ruže

  3. Zorana je ubio hrvatski placenik po nalogu Amerikanaca,to dobro znaju pametni ljudi.Amerikanci su stavili sapu na Srbiju,i upropastili je,kao i Rusi,i zato imamo ovu radikalsko julovsko socijalisticku vlast,i sve barabe i izdajnike Srbije.Ovde je sve jasno onome ko cita izmedju redova.Sto Srbija bude manja a Beograd veci,bice nas za pod jednu sljivu.To je strategija ove osione vlasti.

  4. Srbija bi i da je Djindjic ziv imala hiljade problema. Al jedno je sigurno, da nikada ne bi izrasla u ovoliku rusku guberniju, da je on ziv. Bar bi on bio, ako nista, ta jedina brana tom uticaju. Zato je i morao dobiti metak. Nakon njegove smrti, otvorena su vrata za mnoge stvari, koje su tada zvucale nemoguce.

  5. Da ne lazemo ni sebe ni drugoga, priznali bismo da n i k a d a nismo imali razumnog lider. A ni mi nismo takvi da pratimo takvu ličnost. Vucic je naš rolmodel: kukavica, lopov i lažov.

  6. Osecas li se bar malo krivim.Zasto Zarko javno ne ustade protiv pljacke i razvaljivanja Srbije.Zasto bar danas ne kazes ko su krivci i ko je izneverio narod koji je 10 godina ludeo za vama.Vi ste ga zaboravili istog trenutka kad ste seli u fotelje i kad su pocele kombinacije.I konacno priznaj da si ti jedan od krivaca za Vucicev uspeh.Bar meni bi bilo malo lakse,pomislio bih-evo nisu svi isti,ima nas i sa savescu.Pozdrav.

  7. slazem se potpuno sa komenarom LOVCA ali bih dodao samo nesto.
    Politika nije nesto sto se uci u skolama tipa politickih nauka vec je nesto sto se uci tokom karijere i prihvatajuci nasledja i osluskivanjem svoje blize i dalje okoline sa velikim talentom za zongliranjem, strpljenjem i smislom za gledanje u staklenu kuglu.
    Svi oni koji nisu toga svesni i ocekuju nesto da se dogodi u kratkom roku imaju problem sa svojim stavom i saznanjem o plitici.
    Put do zvezda je istina trnovit ali rad na tome mora biti strpljiv i na zalost svih dugotrajan.
    Oni koji preskacu odredjene stepenice rizikuju prokliznu u jednom trenutku a to vodi ka oporavku. Doktori iz vlasti a i oni iz opozicje nisu niposto svemoguci kao ni oni u bolnicama.
    Nisam do sada zapazio da se neko od politicara zauzeo za zakon o obaveznom glasanju kao na primer u Belgiji.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.