Zoran Ivošević: Sačekati bolje vreme za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Vučić je postavljen da proda Kosovo i da rasprodaje resurse Srbije i unistava srpski narod. Od naseljavanja ne Srba u Srbiju do toga da srpska deca budu diskriminisans pri upisu u skole jer se Romima poklanja po 30 bodova pri upisu u škole jer nisu Srbi.

  2. Čim vidim da neko priziva Rusiju da “ brani“ Kosovo, prekidam sa čitanjem.. Znam da tu zrna racionalnosti i realnog plgleda na situaciju nema. Blago nama sa ovakvom opozicijom Vučićevoj lošoj vlasti..

  3. Bravo za gospodina Ivosevica i list Danas. Prave intelekualce, bez navodnika, kao sto je doticni gospodin, koji smeju da pricaja u interesu naroda i zemlje, jos samo ovaj list hoće i sme da objavi.

  4. Zalosno je sto sam ucestvova na nekim seminarima, gde ste vi bili predavac odnosno tumacili Zakon o udruzenom radu SFRJ. Niste uopste iskreni o pitanju Kosova, Kosovoo je proglasilo nezavisnost u duhu i zakonu o medjunarodnom pravu, jer je bila Protektorat UN po Rezoluciji 1244. Ta nezavisnost je potvrdjena od Medjunarodno suda u Hagu, da nisu prekrseni nikakvi pravni propisi aktom o nezavisnosti. Kosovo je priznato od 120 zemalja sveta, samo sto Rusija zbog svojih interesa a ne srpskih ne priznaje Kosovo. Ako je Kosovo deo Srbije kao sto tvrdi Ivosevic, onda Srbija bez Kosova nemoze da objavi referendum, sto znaci da i 2 miljona albanca ucestvuje na referendumu? ali i to je nemoguce! Zato, Srbiji je najbolje da prizna Kosovo kao drzavu, i potpise sporazum sa Kosovom o pravima Srba na Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.