Zoran Lutovac: Nezadovoljnih nema u organima DS, već samo u tabloidima

Predsednik Demokratske stranke govori za Danas o odnosima u DS, Savezu, Dverima i paravojnom kampu

Ostavite komentar


  1. Ima nas itekako nezadovoljnih. Poklanjanje DS-a drugima i još koalicije sa fašistoidnim strankama nije ono što obični članovi žele.

  2. Kakve gluposti ovaj izgovori i ne trepne, kojem tabloidu ili novinama je u interesu da Vas uopšte pomene ako se sami ne glasite povodom nečega? Kao, mnogo ste biti pa im povećavate tiraž ako Vas pomenu?Smejurija

  3. Ma ‘de nema nezadovoljnih. Ostala pogolema uprava,a manevarski prostor za uhlebljenje na skupstinsku ili odborsku klupu opasno suzen jer su postali „jedva cenzus sa koalicionistima“ stranka.

  4. Cujte ovo „tim u DS-u“ 🙂 Pa u to samo jos mogu da poveruju mozda najblizi clanovi porodica tim demokrata.Madaaa,i to je jako diskutabilno…

  5. Clan sam ds od njenog osnivanja i puna podrska gospodinu Lutovcu.Na ove kobajagi clanove ds koji su kao razocareni ulaskom ds u savez za promene jednostavno ne treba obracati paznju,jer mi obicni clanovi stranke znamo da su to ljudi koji su u stranci iz interesa i da su u svakom trenutku spremni da prelete u neku stranku koja im ponudi bolje uslove ali po njih nne za narod.

  6. Zorane, imaš punu podršku nas bivših članova DS-a iz 90-ih. Još malo da vidimo da li je istrajna ova politika i dolazi do vraćanja izvornih demokrata. Neki ne mogu zbog posla, ali mnogi će se ponovo aktivirati. Sa ovom pričom SZS, verujemo da su promene mnogo bliže i ima smisla delati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.