Zoran Lutovac o ukrupnjavanju opozicije: Važno je da ne delujemo odbijajuće glasačima

Ostavite komentar


  1. Bre „mlogo je komplikovano“ pronaci „pravu formulu“ za promenu ove vlasti koja svojom politikom „pokriva sve teme“, koja vodi i „desnicarsku prorusku politiku“ i istovremeno „integrise Srbiju u EU“ tj. vodi „proevropsku politiku“ i ne silazi sa „evropskog puta“ dok istovremeno „uspeva i da ocuvava Kosovo“ i da podize plate i pemzije, izgradjuje puteve, bolnice i klinicke centre, stadione, beograde na vodi, „beograde pod vodom“, „plantaze marihuane“, kriminal i korupciju,.. i da ne nabrajam dalje, uglavnom za „svakoga ponesto“ !
    Opozicija i NEMA toliko stranaka koliko Vuciceva vlast „ima oblasti“ koje „pokriva“ svojom „raznovrsnoscu“ !
    Moja komsinica „baba Rada“ se s’pravom pita cak i da se dogodi neko „cudo“ u cemu i u kojoj „oblasti“ bi opozicija bila uspesnija od Vuciceve vlasti ?
    U evropskim integracijama NEMOGUCE zbog „rusofilske desnice“ !
    U „ocuvavanju Kosova“ NEMOGUCE bi bilo „rusofilskim strankama“ zbog svojih „koalicionih partnera“ iz „proevropskih stranaka“ i td. i td. i na kraju bi se kaze moja komsinica sve svelo na „sjasi Kurta da uzjasi Murta“ kako bismo mi mogli da „nastavimo sa balansiranjem“ izmedju Rusije i zapada sto ova vlast vec radi !
    „Bolje vrabac u ruci nego golub na grani“ !

  2. Nakon 5. Oktobra mnogi opozicionari iz 90ih nisu bili zadovoljni promenama. I šta su DOS uradili- počelu su da kupuju Miloševićeve glasače naviknute na sendvič,zejtin,poslić i sl. To je bilo lakše nego zadovoljiti ,,stare““ borce. Ti isti potkupljivi glasači su šetali od Koštunice preko Tadića i na kraju otišli kod Vučića. Mislite da vam fale mediji? Nije tačno,znanu ti sendvičari da računaju bolje od Lutovca. Imate nas milion koji ne izlaze na glasanje ali nema više foliranja. To sa kolonama je vaša fora zbog toga što vas UDBA drži u šaci. NIKO NORMALAN NE BI PRISTAO NA VUČIĆEVE NAMEŠTENE IZBORE. Da ste ga bojkotovali( i vi novinari) dosad bi se sam urušio.

  3. Ovu misao moram da ubeležim u svoj dnevnik sa naslovom Velike misli velikih ljudi. Tako je duboka, višedimenzionalna, revolucionarna, nadahnjujuća. Naježila sam se.

  4. Bucko Razmisljam: „Bolje vrabac u ruci nego golub na grani“ !

    Kaže se „bolje mačor u ruci nego mačka na grani“.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.