Panović: Nerealna kohabitacija Vučića sa opozicijom nakon izbora

Ostavite komentar


  1. Ne postoji gora vlast od vlasti SNS-a. Ako nemate za koga da glasate 17. decembra, imate protiv njih. Najnesposobniji kadrovi koji su nam uništili zemlju, degradacija svih stručnjaka i kao najvažnije, saradnja sa mafijom i onesposobljavanje rada Tužilaštva. Zagorka Dolovac zakonski mora da odgovara za svoja nepočinstva, jer jedino tako možemo da se vratimo u civilizacijske tokove.

  2. Voleo bih da mi Panović objasni kako vidi kohabitacju Boška Obradovića, Pavla Grbovića, Marinike i Milice Zavetnice, Miloša Jovanovića i Ćute itd… Meni na pamet padaju reči cirkus, apsurd i svašta nešto, ali moguće je da samo ja vidim problem u tome.

  3. Njegova analiza da protesti poljoprivrednika možda neće imati značajan uticaj na izborne rezultate pokazuje objektivnost u sagledavanju različitih faktora u političkom pejzažu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.