Zoran Stojiljković o protestu „Srbija protiv nasilja“: “Sudbina protesta je ili da “umru” sa ostvarivanjem zahteva ili da prerastu u pokret

Ostavite komentar


  1. Kad bolje pogledamo vidimo da je profa prilično isfrustriran što narod daje podršku Vučiću i SNS. Pokušava da spinuje da podrška Vučiću raste zbog ovih protesta jer narod ne voli one koji bi da ruše.Podrška ide onima koji grade i bore se za interes Srbije i njenog naroda.

  2. Potreba da se nerealno prikazuju stvari na opozicionim medijima i portalima je doprinela da je podrška vlasti sada još izraženija i stabilnija

  3. Alternativa Vučiću i SNS je toliko problematična i loša da narodu ne pada na pamet da rizikuje stabilnost i napredak srbije kako bi dao poverenje snagama koje su srbiju dovele pred bankrot.

  4. Odoše šetači na egzotične destinacije a ti profo pričaj ako imaš kome jer oni se ipak bore samo za lični interes a ne za srbiju kako ste vi mislili.Opcija kojoj ste poverovali su bezvredni pojedinci kojima je samo fotelja bitna i to sa što manje odgovornosti a vi bio sa njima da menjate srbiju,tužno.

  5. „Sudbina protesta je ili da “umru” sa ostvarivanjem zahteva ili da prerastu u pokret.“
    Još jedan pokret/stranka? DOS nije uspeo, neće ni ove igrarije opozicije.

  6. Bas se vidno kruni Vuciceva vlast. Sa 55,8% se popela na 61,3%. Vidno nazadovanje

  7. sa početkom godišnjih odmora, ugasiće se i protesti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.