Zoran Vuletić (GDF): Vučeviću najbolje da se učlani kod Vulina

Ostavite komentar


  1. Vulević je jasno ukazao da je brzopleto priznanje Kosova otvorilo pandorinu kutiju. A kakva je to država Crna Gora koja ignoriše 30% Srba , građana Crne Gore ? Jel to ta vladavina prava i demokratija ?

  2. ne propustam ni jedan vas tekst a sve nezadovoljni srbe neka izvole da se uclane u SNS pa da vide kako je ovde lepo a vama hvala na svakom vasem tekstu i veliki pozdrav

  3. Srbija i Crna Gora imaju zajedničke korene i odličnu saradnju. Očigledno je da neko živi da prave kampanju na račun Srbije i prave skandale. Srbija se nikada nije mešala u integritet drugih zemalja.

  4. Zašto na otvorene pretnje srpskog ministra vojnog Crnoj Gori i Makedoniji, te javno prizivanje novih ratova sa susedima, zarad Putinovih interesa na Balkanu, reaguje samo Vuletić. Gde su ti Djilasovi i Grbovićevi „evropejci“ da se oglase ovim povodom i osude novo uvlaćenje već dovoljno (samo)izolovane i ekonomsko-privredno potonule Srbije u sukobe na Balkanu. Naravno da nikakve reakcije ne treba očekivati od Demokratske stranke, Ponoša. Aleksića, Vuka Jeremića i oatalih „patriota“..

  5. Čime je to Vučević „pretio“, i kako ste to samo uspeli da povežete sa Putinom?

  6. Poz Vuleticu !Kao i uvek u svenu se slazem!?Radikali su i danas na vlasti pa ne cudi ovoliki primitivizam lupetanja a to je sve odraz njhovog neobrazovanja ?Ja odavno to ne slusam jer se nerviram a zbog koga?Toliko lupetanje je prosto neshvatljivo !?Niti znaju sta pricaju niti sta rade ?!Valjda ce im brzo kraj sve ima kraj!!Kod vas Vuleticu ima dosta obrazovanih pa isreno se nadamo da cemo imati za koga da glasamo!!!Samo jos da mi objave pisanije?

  7. Od radikalskih komentara mi je muka!!Razleteli se ko muve zunzare!!!Vuleticu poz i podrska!!

  8. @jana, mila

    Upisi neki kurs iz pravopisa i gramatike, blamiras i sebe i opciju koju podrzavas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.