Zoran Vuletić: Nacionalizam je veoma profitabilan posao za sve političke stranke u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Vuletic je odlican primer na to na sta je spala ta „druga Srbija“ i zasto je nebitna i zasto je propala i zasto je palanacka – autosovinisticko i srbofobno mantranje i odradjivanje zadataka za interesne grupe iz Vasingtona I Berlina u vezi Kosova, BiH i CG i preoblikovanje Srbije i Srba da se uklope u te interese.

  2. Mozda ne toliko, ali u Srbiji je profitabilan posao i taj navodni antinacionalizam kao i to angazovanje kroz razne NVO-e. Da se ne lazemo i ne glumatamo.

  3. Vuletic je ohrabrenje. Hvala mu na tome u ovom opstem bezizlazu . Kad se sledecu put budemo sreli, cvrsce cu mu stisnuti ruku.

  4. Bravo Vuleticu !!Nisko smo xspali da nize ne moze! Toje zbog ovih OBRAZOVANIH SRBA“ NASE BRUKE I TRAGEDIJE!!

  5. Колико простора у Данасу за особу која не може да да добије ни 1% гласова на изборима?

  6. Nacionalizam to najvece zlo je samo dobar za glup i neobrazovan svet!!Moral je kategotija koja je nepoznata nacionalistima!!

  7. Kandidujte se sada Vuleticu imacete dosta podrske !!Iskreno se radujem sto postojite!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.