Zoran Zaev: I Makron zna da za Balkan EU nema alternativu

Predsednik Vlade Severne Makedonije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Šta ste onda čekali 20 godina sa promenom imena? Može biti da kasno ste se setili.

    1. Veroljube, verovatno zato što su i tamo vladali neki napredni, kao ovi, naši. Da li Vi znate gde im je bivši premijer, i zašto? I, ne brinite Vi za njih, nećemo ni mi u EU dok nam je ovih, naših. Niste primetili naših 30 godina propadanja?

    2. Vreme curkuskih artista,tzv polikanata je odavno nastupilo,iole visprenijem razdanilo se da vanredni Parlamentarni izbori na prolece u tzv Republici PRSM u uzrocno posledicnom su odnosu sa fingiranim izborima u RS .

  2. Jeste li vec podneli ostavku i raspisali vanredne izbore, kako ste obecali javnosti i gradjanima Makedonije ? Hvala, Ne treba cenzurisati.

  3. Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev je izjavio da će podneti ostavku ako Evropska unija u junu njegovoj zemlji ne odobri datum početka pregovora o članstvu.
    0Piše: Beta06. juna 2019. 13.29

    1. Dajte molim vas, pa jedva su ga nagurali na stolicu da potpiše NATO. Kao da on duša nešto odlučuje.

  4. BiH,Srbija,Crna Gora,Albanija i S.Makedonija, jedini izlaz nam je ulaz u EU. Bez EU I tesne saradnje sa Briselom i Vasingtonom nama nema spasa. Realno Srbija je mala, ne bitna drzava, rezimski tabloidi i ultra desnicari pricaju obrnuto, kako se sve vrti oko Srbije, kako smo svima bitni, ali u realnosti smo niko i nista. Medjutim, da bismo postali deo civilizacije , zvana, EU, moramo da postanemo demokratska drzava u svakom smislu, ali sa ovima sada je to ne moguce. Nazalost, sadasnji vlastodrsci nas vuku na istok. Tesko nama!

  5. Ovaj kolonijalni upravnik pojma nema da mu se zemlja raspala na dva dela,da mu je narod poput afričkih crnanaca na ivici egzistencije a on pusta filmove koje gledamo i ovde u Srbiji. Kolonijalni aparat prilično jak ali kako siromaštvo bude raslo a sigurno hoće situacija će biti sve napetija. Jer kad poskupi hleb struja i mleko sledeće godine ode rulji minimalac dva.

    1. Jedan od retkih hrabrih i dobronamernih politicara. Kamo srece da i mi imamo nekog Zaeva

  6. Ima bolju alternativu: Unija za Balkan.
    Turska, Romunska, Grcka, Srbija, Albanija, Makedonija … bi tvorili ekonomsku politicku alijansu za Balkan.

  7. “ Logika “ kaze ( uf sto volem “ logiku “ kaze Djoka Balasevic ) NEDOSTATAK PRIJATEJA , shvatili ste da Slovenci i Hrvati imaju prijatelje ( ostali NE ) i gde su sada…

  8. Zaev radi kako treba. Nije njega prevarila EU, vec picopevac Makron koji hoce drugi mandat. Zaeov uspeh nam je jedina sansa da se izvucemo iz Ruskog vilajeta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.