Zoran Živković: Vučić je sam sebi najveći neprijatelj

Vlast pati jer nema podršku društvene elite
Lider i poslanik Nove stranke govori za Danas o predsedničkim izborima, opoziciji i mogućem atentatu na premijera

Ostavite komentar


  1. Dokle ce se vise pojavljivati ovakvi likovi koji kroje razne afere bez ikakvih argumenata.

  2. Zorane, zar ti zaista misliš da mi, narod, ne znamo ko si ti i šat si to "dobroga" doneo svima nama. Ne ponovilo se.

  3. Nema veze sto Jankovica prepoznaje 80% naroda, bitno je da li podrzavaju ono sto on radi ili ne. A cini mi se da on nema ni priblizno dovoljnu podrsku da bi bio ozbiljan kandidat

  4. NERAZUMEM MEDIJE DA KOMENTARISU I PISU SULUDE MISLI I INSINUACIJE MARGINALNI POLITICARA PA CA MOZDA I SA KRIVICNIM DOSIEOM .

  5. Strane tajne službe su pravile samo rpoblema gde god se mešaju tako su 90 uništile Jugoslaviju, tako su i 99 bombardovalii to sve po našim leđima

  6. U ovoj "tuznoj" prici mogu da primetim samo jedno , prevelikaje razlika izmedju dva Zorana i pitam se odakle ovom drugom pravo posle svega da se poziva na prvog.Zivkovicu da li si zaboravio koje si mesto zauzimao u vlasti u vreme ubistva premijera Djindjica?Tad si bio neodgovoran , sad si i neodgovoran i bezobrazan.

  7. Moram da kažem da sam cenio rad Đinđića, ali i pored toga ne mogu a da ne budem iskren. Znam veoma dobro kako je tada izgledala medijska slika. Ona uopšte nija bila onakva kakvom je Živković predstavlja.

  8. Mogu botovi pisati koliko hoće svoje uboge i prizemne komentare s podlim namerama. Karavani idu dalje. Činjenice koje iznosi g. Živković su ne samo istinite nego rečene s dostojanstvom i stilom koji je previsok za obrazovanje duhom siromašnih i bezlićnih poltrona.

  9. Zivkovica nikada nisam cenio. Ali je cinjenica da veoma lepo govori i da je veoma hrabar. U ovom vremenu Vucucevog terora, kriminalizacije drustva i apsolutne diktature treba biti hrabar i reci sve ovo. CInjenica je da je malo opozicije jer ona "druga" je na lokalu sa SNSom i tu nema iskrene opozicije. Problem je sto je vecina opozicionara imala svoju sansu i pokazala narodu sta umeju i koliko tako da narod nije glup ali ne zna sta da radi. Ima dva izbora. Oba losa. Opozicija nista ne radi da pobedi Vucica vec ceka da se narodu Vucic ogadi pa da iz revolta glasa za njih a to moze i da potraje jer i posle ogadjivanja narodu ovaj je spin maher i nece dugo pustiti vlast vec ce poceti sa drzavnim udarima, zatvaranjima, ubistvima neposlusnih. Najbolje resenje za Srbiju je okupacija od strane Nemacke.

  10. Mediji u najvecem broju slucajeva napadaju Vucica, pa je smesno ovo sto Zivkovic govori.

  11. Uf bas znaju ovi sto mrze Vucica da filozofiraju,bez preke potrebe,neka i oni urade nesto,umesto sto filozofiraju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.