Zorana Mihajlović najavila da Uvek za Srbiju neće učestvovati na izborima 17. decembra: Spremamo se za glasanje na proleće

Ostavite komentar


  1. Ako postoji neka politička grupacija koju preziru i vlast i opozicija i neopredeljeni, to je ona koju vodi Zorana Mihajlović. Bukvalno politički oportunista, koja je bila vatreni pristalica režima dok je bila ministarka, a koja je postala srčana opozicionarka pet minuta nakon što je saznala da neće biti doživotna ministarka.

  2. ….Ona je navela i da su i blok vlasti i blok opozicije na izborima, koje predstavljaju Aleksandar Vučić i Dragan Đilas, samo „naizgled suprotstavljeni“, ali da „oni na isti način dele Srbiju“….. Pocelo je iznosenje prljavog vesa, a ona i Sormaz iz prve ruke imaju informacije sta se i sa kim dogovaralo. Ali dzaba joj, jasno je da ogromna vecina gradjana Srbije nece u NATO i EU, kao i da nece iskopavanje litijuma u Srbiji, a sto ona nije jasno odrekla, znaci da ga prihvata. Tako da kad god izasla na izbore, podrska ce joj biti u promilima, a ne procentima ma kako je strane gazde propagirale. Najveci domet bice joj da sa nekom koalicijom udje u skupstinu kao poslanik ili da se uhlebi na neko nevazno ali sobro placeno mesto u inostranstvu za osobe poput nje.

  3. Nema šanse da skupi podršku listi, a i nema dovoljno ljudi za listu.Zoko laži Amere nemoj nas.Nismo mi Srbi glupi, kao što misliš.

  4. Redovni lokalni izbori koji će biti krajem maja ili početkom juna 2024. Na primer, za sve BG opštine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.