Zorana Mihajlović: Nedopustivi pozivi Obradovića na državni udar

Ostavite komentar


  1. Ovde je davno proslo vreme za drzavni udar, samo model francuske revolucije i giljotina mogu da pomognu

    1. A sta je to lose rekao Obradovic?? znajuci da drzava apsolutno nista ne preduzima da zastiti granicu.Bojim se da ce na kraju narod morati zaista da stvari uzme u svoje ruke,her od drzave kako mi se cini nemozemo ocekivati nikakvu zastitu.

  2. A ŠAT JE DOPUSTIVO I DOPUŠTENO U SRBIJI ?

    ZNAČI SVE OVO ŠTO NAM SE DEŠAVA I ŠTO ŽIVIMO JE OK !?

  3. U tom slucaju ste isti..on bi da zrtvuje kako kazete drzavo da bi se dokopao vlasti a Vi se grcevito drzite na istoj Iako ste zrtvovali I drzavo I poredak I institucije..Pitanje je samo kada cete poceti da zrtvujete ovo malo preostalog Baroda zarad puste vlasti sa koje nikako da Odets nakon svih vasih afera

  4. A vi ste spremni da državu i narod žrtvujete zarad opsatnka na vlasti po svaku cenu. U svetu je normalno da se na vlasti bude jedan ili dva mandata a vi vlast smatrate za vašu večnost.

  5. Dopustivi su Obradovicevi „pozivi na drzavni udar“, pridruzujem se Bosku Obradovicu na poziv gradjanima Srbije u borbi protiv ove mafijaske olosokratije koju predvodi Aleksandar A.V.-A.V. Vucic i njegova kriminalna grupa izmedju ostalih kojoj pripada i tzv „gospodja ministarka“ i potpredsednica te tzv vlade suvih kriminalaca. Prvo BOJKOT uz OTPOR i na kraju USTANAK kao jedino i konkretno resenje da se otarasimo jednom zauvek ove bande na vlasti u Srbiji.

  6. Obradovic je covek ciji je zadatak da s vremena na vreme centrira vladaocu na volej. I on to obavlja revnosno i kad god je to vladaocu potrebno.

  7. Idi setaj sa VAZDUHOPLOVOM PO KORIDORU, pa palite se hepo kocka kao podrzavas Vucica

Ostavite komentar


Politika

"Svećlja upadljivo ćuti kada Srbi stradaju, a preti i provocira sukobe": Petković povodom ubistva policajca u Loznici 10

„Svećlja upadljivo ćuti kada Srbi stradaju, a preti i provocira sukobe“: Petković povodom ubistva policajca u Loznici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je da je ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja najnovijim pretećim poruka upućenim srpskom narodu na Kosovu, kao i Beogradu, još jednom potvrdio ko je jedina pretnja miru i stabilnosti, i dodao da kosovski ministar ni reč nije rekao o sinoćnom ubistvu srpskog policajca na službenoj dužnosti u Loznici, za koje je osumnjičen Albanac sa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.