Zorana Mihajlović o zloupotrebi zaštite životne sredine i o Jeremiću, Đilasu i Ćuti

Ostavite komentar


  1. Protiv Vučića i vas oko njega sve treba iskoristiti u političke svrhe da vam što pre vidimo ledja. I naravno, da odgovarate za ove silne gluposti koje ste napravili u ovih 9 godina. I maltretiranje posebno svog rodjenog naroda. A nazivate se patriotama.

  2. Gospođa Mihajlović da priloži dokaze za navedeno. Pisani zahtev za Ćutu…kad, tko, gde, šta itd.

  3. Ministarka treba da oziljno promeni retoriku: Srbija ce pokazati svoju pravu ozbiljnost kada: 1) uskladi sve relevantne propise na temu ZZ sredine sa EU propisima 2) kada se u Parlamentu obavi rasprava o strateskim planovima I vremenskim okvirima potrebnim za isto; 3) Kada sirom Srbije budu eliminisane mnogobrojne divlje deponije; 4) kada srpsko zakonodavstvo uvede u termine “ Sanitacije i vode” i time pocne da ozbiljno resava ogroman problem otpadnih I kanalizacionih voda. Ovo sto je izgoborila su samo parole i fraze!

  4. Pokušava da jaše tutku a da je ne polomi , ali slabo joj uspeva . Priča praznu priču , takav zadatak dobila

  5. Voleo bih da nam gdja ministarka objasni: kako ce da povrati unistenu zemlju, vodu (podzemni hiljadugodisnji rezervoar, vazduh), jednog dana kad Rio napusti sve. Ljudi ce se verovatno morati davno iseliti, ostaje rak rana – fakticki odcepljena teritorija. I sve to za shaku dolara?!

  6. Ona planira da pokupi sav novac koji može i zbriše odavde kada prigusti, a u međuvremenu radi na prikupljanju sredstava šišanjem ovaca.

  7. Sa toliko sminke na sebi gdja je ekološka bomba.! Hemija deluje i svašta se može čuti (i o Ćuti)

  8. Bas me zanima kako to da njeni komentsri i izjave nemaju politicku pozadinu?
    Bas smo naivni ako joj bilo sta verujemo.Svaki,ama bas svaki politicar daje politicke izjave,a Gospa Zoka izigrava devojcicu sa lizalicom i samo trepce.

  9. Gospođa ministarka je arogantno bezobrazna i nesposobna. Jedino što dobro radi je trošenje novca građana, ulizivanje Prvorođenom i blaćenje svih koji ne misle isto kao i on.

  10. Elementarno neznanje ministarke se ogleda u njenom navodu da je razvoj zemlje uslovljen rudarenjem, uglavnom stranih firmi. Razvoj može biti isključivo otvaranjem fabrika, ali naših, našim novcem, a ne građenje fontana, jarbola, spomenika i stadiona.

  11. ništa gore od vlasti koja zastupa interese kapitalista koji su spremni da nas ubiju zarad profita. pih

  12. Koliko nas je koštala izgradnja onog polu-auto puta ( širina je upitna) kroz Grdelicu?? Od koje platice je kupljen „stančić“ u Londonu?? Za početak, a ima toga još puno? Pa onda da pričamo o zakonima, poštenju i čistom obrazu!? Šminka, estetske operacije i donji veš valjda nisu plaćeni iz budžeta?? Ili jesu???¡!!!!!

  13. Samo obećanja i laž,za lažima! Ništa nije uradila t.j. ispravila što je govorila! EPS radi sa računima za struju šta hoće,NIS-u ne sme ni prići više,putevi novi a „već stari“! Niko ne ruši kolegin hotel na Pančićevom vrhu, Sava mala može kompletna za jednu noć! Svaki dan „dižu pritisak“ građanima za Rio Tinto, e budite sigurni da će vam SNS-u,baš on biti presudan za ne poverenje naroda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.