Zorana Mihajlović objašnjava šta radi Vučić u Dubaiju: Čuva svoje energetske tajkune

Ostavite komentar


  1. Zorana,
    pa do juče ste bili isti tim, nisi mnogo komentarisala zelenu agendu, ministarska pozicija bila dobra.. Cccc

  2. E Zorana basbnije fer da tako pises o bivsem gazdi. Da ne bi njega ti nikad ne bi imala to sto danas posedujes. Ne licno vec materijalno. Doduse na vreme si shvatila kako sve to ide.. al ima kraja svemu. Al realno ne zvuce tvoje pisanije lepo..

  3. Koje licemerje.
    Razumeo bih da godinama nisi bila deo tima. Sada uživaj od zelenih kilovata MHE koje je tvoj delija stvorio u tvom mandatu

  4. To kaze najgori ministar energetike u povesti Srbije..za koje postupke je neko trebo debelo da odgovara.

  5. Previse je cutala i trpela onu Anu Brnabic,koja joj nije do kolena. Samo da je ranije napustila SNS i dala ostavku zbog Grcica, bila bi cenjena i slusala bi se njena rec. Njena strucnost nije upitna.

  6. Ista ste vi sorta,razišli se oko dilova?Šta si radila sve ove godine u njegovoj senci,nećeš valjda da nas ubediš da si verovala u ideologiju stranke?Vesići i Zorane niču kao gljive posle kiše.

  7. А јели бре,а ко уништи рупску реку а. А па добро, само полако, полако…

  8. Треба дозволити да Зорана јавно на медијима прича о СНС јер она их најбоље познаје.Зна како и на који начин су профитирали на грбачи нарда.

  9. Mi pricamo o vucicu i sta radi kao da se sve to ne desava od 45te. Ljudi du oteli zemlju, napravili sebi privatnu drzavu i skoro 8 decenija rade sta hoce, i sad kao mi to tek sada primecujemo?

  10. Брукаш се жено, због фотеље. Нећеш бити министарка, ни код Вучића, ни код Ђиласа.

  11. Како ће помоћи гашење термоелектране, конкретно Ваљеву, кад ће остати хиљаде индивидуалних ложишта

  12. Gde si bila do sada?
    Uz tvoju saglasnost otpušteno je oko 10.000 železničara. To je bilo pogrešno restrukturiranje gde su napravljeni troškovi nekoliko desetina miliona evra sudskih troškova, koje su dobili svi koji su tužili firmu…
    Pitanje, kako se bore svi za ministarska mesta od sto i nešto hiljada dinara, dolazeći sa plata od oko 12.000 dinara, kao sadasnja ministarka za energetiku?

  13. Ako ikada dođe do lustracije, takvi kao Zorana treba da ponešto objasne. O svom učešću u svim marifetlucima ove vlasti, gde je odigrala značajnu ulogu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.