Zorana Mihajlović odgovorila hrvatskim medijima: Srbija je za očuvanje mira i stabilnosti i povezivanje sa susedima

Ostavite komentar


  1. Ako nisu svesni koje si zlo donela Srboji treba da te neko opomene.
    1 EPS si unistila.Da se razumemo ako EPS moze da unisti ditektor EPSa onda je elektro privreda pogresno postavljena.Naj odgovorniji za EPS su Skupstina Srbije ,Vlada Drbije i nadlezno ministarstvo a ptvo ministar. I TACKA
    2 Zasto je Rusija prvo produzila ugovor za gas na 6 meseci zatim na 2 ili 3 godine po vecim cenama a koliko znam sa Madjarskom na15 godina i boljim uslovima, pa evo zasto. Pa ti si htela posebno da pod tvoju kontrolu stavis transport pa si cak zbog toga izbacila Beatovica sa sastanka.Ne toliko javno ali dovoljno da se posebnim kanalima zna da trazis novi status NISa.
    3. Presaberi sa sta si uradila sa EPS prenosem. Katastrofa odgovori sama sebi koliko danas EPS duguje Distribuciji-prenodu.STAS VISE.

  2. Duso draga, ko tebi jos veruje? I naravno tvojoj partjji? Gledaj dokle ste nas doveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.