Zorana Mihajlović se založila za litijum u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Koliko je uspesna bila Zorana Mihajlovic pokazuje funkcija koju sada obavlja.Treba verovati strucnjacima koji su protiv iskopavanja litijuma a nikako gramzivim politicarima i onom na celu koji bi da ekoloski uniste Srbiju.I Zorana postade strucnjak a nije nista drugo nego laik koji zeli da skrene paznju na sebe.

  2. Izgleda da gospodza ima zelju da se vrati u Vladu, pa se ovom objavom toplo preporucuje velikom sefu. Cujes, ona strucnjak za energetiku i rudarstvo?!?! Hahahahaha. Kao sto je Momirovic za trgovinu, Martinovic za poljoprivredu i td. Jadna Srbija sa njima.

  3. Opozicija je hvalila Zoranu kad je napustila SNS, nadam se da će je hvaliti i sad.

  4. Ja sam je blokirao na instagramu jer je lobista Rio Tinta jos dok je bila u SNS-u i vladi.

  5. samo neka objasni kako je ona to kao ekonomista stručna za rudarenje i životnu sredinu, to bi me baš interesovalo i ko su ti „stručnjaci“ koji nisu potpisnici studije koju su navodno radli, čega se plaše ili stide????
    Gospodja verovatno piskara po Instagramu u toplini stana u Londonu, odande se valjda bolje vidi….

  6. jos da se toj podrsci prikloni i Basta i eto desetak novih podrzavalaca ideje iskopavanja, toliko zajedno imaju clanova.

  7. „Danas“ je ušao u kampanju lobiranja za Rio Tinto. Dati ovoliki publicitet, prostor, važnost nekome ko je, u ovom trenutku, samo „slučajni prolaznik“ je, najblaže rečeno – licemerno. Da je urednik samo dodao noticu „tekst sadrži plasiranje proizvoda“, bilo bi možda prijvatljivo.

Ostavite komentar


Politika

Đurić sa zamenikom Lavrova: Između Beograda i Moskve postoji tradicionalno prijateljstvo i razumevanje 8

Đurić sa zamenikom Lavrova: Između Beograda i Moskve postoji tradicionalno prijateljstvo i razumevanje

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić zahvalio je zameniku inostranih poslova Rusije Aleksandru Gruškom na podršci po pitanju Kosova i u međunarodnim organizacijama sa kojim se danas sastao u Beogradu. Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je Đurić na sastanku sa zamenikom ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova konstatovao da između Beograda i Moskve "postoji tradicionalno prijateljstvo i razumevanje",

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.