Zorana Mihajlović: Tadić zbog Rio Tinta promenio Zakon o rudarstvu

Ostavite komentar


  1. A gde to piše, blajovana (slična Nušićevoj nacvrcanoj g.m.) „gospođo ministarka, da ako je Tadić omanuo, prevario, počinio kriminalno delo isl. da vaš „Vožd“ i vi svi esenesseovci morate da nastavite ISTIM PUTEM? menjajte ono što ne valja, a dogovori, ugovori, plaćeni mito bivšima a možda i današnjim vlastodršcima zaista NE VALJAJU! Da ste uz narod, već bi sve to što ne valja ukinuli, a ne i dalje terali istim pravcem! Znači li to druga partija na vlasti ali lični interesi partijaca su istovetni?

  2. Ako je sve to i bila greška (inače ste zaboravna gospo i sami bili deo te vlasti), zašto niste u ovih 10 godina SNS partokratske diktature promenuli sve što ide na štetu Srbije i njenih građana? Stidite se svojih ulagivačkih i podlih besmislica.

  3. Izmedju ostalog ,zbog tih stvari je izgubio vlast!!! Vi nastavljate još gore …izgubićete i vi!!!!!!!

  4. A vi kao nevinašca sad morate da postupate po „Tadićevom zakonu“ Što ga ne promenite kad ne valja? Imate sve mehanizme da to uradite?!

  5. Poenta je da rudnika litijuma ne bude. To sto su Tadic I Vucic bivsi predsednici nije problem.

  6. ima li iko cestit i posten u politici. tadic ,av,zorana….ko su oni ? odakle su dosli u srbiju?iz pluzina,capuljica ,tuzle…….oni u srbiji nemaju ni zemlju po nasledu,ni poreklo,pa su od srbije napravili yugu da bi bez tapije prodavali srpsku zemlju, firme i sve do cega se dohvate.sikter bre odavde,tamo odakle ste dosli,pa prodajte svoju ocevinu,dedovinu ako je imate.proucite medu -narodno pravo,konvenciju iz montevidea,uslove postojanosti i uobicajeno pravo.u srbiji dođini se mogu na izborima kandido -vati samo do gradonacelnika.pitajte zorana jankovica,zasto nije postao predsednik slovenije kad je dobio izbore.a vi prikazete % od izaslih ,pa pokradete glasove celog birackog tela, gradana koji nisu izasli na izbore.sa 97 izabranih poslanika menjate ustav. nemate kvorum,pokrali ste 153 mandata.odluke neutemeljene skupstine su nistavne.

  7. Zato je i prosao kako je prosao na izborima.Ne vidim da ste vi probali da izmenite bilo sta sto je bilo lose a najavljivali ste pre izbora. Zato cete isto i proci. Ali na zalosst, upropastiste ovu divnu zemlju svi

  8. 2006 godine je Tadić bio predsednik Srbije a u tom periodu nije bio posao predsednika da donosi zakone. Većinu u skupštini su imali DSS i G17+. Mislim da je tada gospođa Mihajlović bila u ovoj drugoj pomenutoj stranci.

  9. Ajd ‘ bre vise ne LUPETAJTE ! ! ! . . . DESET dugih godina nas Aca , partija i bratija usrecuje a rezultate vidimo i osecamo na svojim kozama , plucima , stomaku i bezanju ( bez okretanja ni suza ) iz ovog “ zlatnog doba “ . . .

  10. Koliko dugo ste vi ministar rudarstva i energetike? A? I u kojim već vladama niste bili? Pa ako je taj zakon toliko loš, promenite ga već jednom. Naravno da nećete. Vama je važnije da kupujete krpice i tašne od nekoliko hiljada evra a plata vam ne ptelazi 1.000 € mesečno. Ispade da sve pare dadoste na garderobu. Pitam se šta li jedete. Vi sedite u vladi decenijama a to je najgora vlada koji je Srbija ikada imala. Sikter

  11. Ljiga naj ljigavija,kao jegulja pokušava da se izvuče,ali te pamtimo i u onoj vlasti,spinovima prebacuje krivicu na druge.

  12. Vi ste gospodjo u pravu samo u jednom izmena zakona zbog Rio Tinta ali ne za ekploataciju vec za istrazivanje rudnih bogatstava ne mesajte babe i zabe jer eksploataciju ste vi potpisali i odobrili a na bazi izvrsenog istrazivanja, jos uvek nema informacije sa vase strane kako se vrsi eksploatacija, kako se i pomocu cega vrsi ekstrakcija litijuma iz rude, sta je sa jalovinom sta je sa hemikalijama, hajde malo vise detalja za nas neobrazovane. Ziveli

  13. A sta vi radite zadnjh 10 godina samo nastavljate i sve je gore i gore a vucic se ponasa kao da nije predsednik srbije i svih gradjana vec samp svoje stranke sramota sta se radi u srbiji

  14. Ne samo Tadic i ovi pre njega donosili su Zakone sa kojima mogu da Manipulišu Zakonom
    Zato se i Stvorio ovaj Jaz sad kod Ove Vlasti
    A Opozicija Tacno zna kakve su zakone Donosili pa Protestvuju

  15. Ako Rio Tinto traži penale zbog nesređenog političkog stava, povraćaj uloženog novca ko da vrati Tadić

  16. A što ne objavite Tadicev odgovor Zorani sa njegove konferencije za medije??
    Ne pominje se nigde kao da je nije ni bilo, ni N1 ni Nova S, niko?? Zbunjena sam…

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.