Zorana Mihajlović kritikuje ekonomsku politiku vlade

Ostavite komentar


  1. Mihajlovićka je, dok je bila ministarka i uživala privilegije, bila sasvim drugačija osoba. Sada se čini da se okrenula protiv onih s kojima je prethodno sarađivala.

  2. Зашто дајете простор доскорашњим члановима владајућег режима?

  3. Ona koja je potpisala projekat Beograd na vodi, koji nas je sahranio i do sada kosta oko 8 milijardi eura narodnih para nasla je da kritikuje ekonomski program vlade u kojoj je do juce sedela i to godinama.Ekonomska politika vlade je ista(katastrofalna) kao dok je i ona u njoj sedela i nista se promenila nije

  4. Bilo lepo dok si punila dzepove,sad presusila slavina,pamti narod tvoju izjavu koliko mesecno trosis na sminku,neko u Srbiji nije video tolike pare za pola svoga zivota,e Zoranice Zoranice ne valja ti rabota.

  5. Sramotna izjava dojučerašnje funkcionerke SNS, što najbolje govori o njoj, ko je i šta je …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.