Žozep Borelj: Srbija ponovo neusklađena sa sankcijama Rusiji zbog aneksije Krima i Sevastopolja

Ostavite komentar


  1. Žozep Borelj: Srbija ponovo neusklađena sa sankcijama Rusiji zbog aneksije Krima i Sevastopolja

    Al’ se Srbiji „gomilaju neprelazne ocene“, trebat ce joj decenije da „popravi sve te keceve“ !

  2. Koja je to banda, ti u Briselu! Uzjahali Evropu pa laju li laju! Srbija, po tom opičenku Bor(d)elju bi trebala da osudi tobožu aneksiju Krima i Sevastpolja (inače od vajkada ruska teritorija koju je tek oko 1956.g. Ukrajinac Hruščov pripojio Ukrajini) i da Rusiji uvede sankcije! Alo, bre, kriminalci -osudite prvo oružanu aneksiju iskonske srpske teritorije Kosmeta i na toj teritoriji stvaranje države Albanaca koja tu nikada nije postojala i uvedite sankcije onima koji su to učinili vojnom silom. Ubeđen sam kada bi to učinili, i Srbija bi odmah reciprocitetno uvela sankcije Rusiji! Znači vaša agresija na Srbiju je u redu a ruska nije iako su i Rusi bili krenuli da na teritoriji današnje Ukrajine na kojoj žive pretežno Rusi, vojno zaštiti SVOJ NAROD od ukrajinskih masakara!

  3. Подршка Русији, подршка српском народу због неувођења санкција братском народу Русије

  4. Ja bi voleo nazad vize. Ucenjuju nas tim vizama. Pa putovali smo normalno i kad su bile vize? Gde je problem? U tih 20-30€ više i dan dva čekanja? Putovao sam isto i pre ulaska u šengen kao i sada, bez problema. I svi ostali isto. Otimaju nam zemlju a za uzvrat nude 20€ popust na putovanja koja ionako koristi manje od 15% ljudi u Srbiji. Uz to nam nude da okrenemo leđa svima koji ne odgovaraju nemcima i francuzima, da plaćamo njihove dugove koje prave u evrozoni i da izdvajamo pare koje nemamo za NATO koji će da seje teror po svetu bez ikakvih razloga kao i uvek, da se odreknemo naše zemlje. Jel možemo to da priuštimo? Zar nije cena EU malo previsoka? Znam da bi u ovoj zemlji mnogi prodali obraz za malo lažnog sjaja i dali zadnjicu zapadu, ali srećom takvih je sve manje u Srbiji (po najnovijim istraživanjima na granici 35%, što je viden napredak u odnosu na vreme DOS-a kada smo klackali na 50-50). Da ne bude zabune, niti je to bila krivica DOS-a, niti je ovo uspeh SNS. Licemerno bi bilo sa naše strane da uvodimo bilo kakve sankcije bilo kome zbog teritorijalnih sukoba a ovamo kad smo mi u pitanju radimo sve suprotno.

  5. Vec se moze proceniti kad ce nam uvesti neke mere. Nesto spremaju. Odlucili su da nas puste da pokazemo pravo lice. Verovatno ce pre izbora biti teskih odluka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.