Žujović: Bio bih kandidat opozicije

Ostavite komentar


    1. Nije im neka konkurencija. U odnosu na nesposobnog patološkog lažova i šefa napredne mafije, svako od njih je Zlatni.

  1. Sa uskoro za Dz prodate Beogradjanke (Vesara po nalogu pantokratora rasprodaje sve za dz SNS mocnicima) vila klice: gde si srpski predsednice. Podrska za hrabrog doktora, naseg buduceg predsednika. Ps SNS biasko- medijska masina probace da Vas inkriminisu i oblate na svaki nacin i svim sredstvima. Narod je uz Vas.

      1. ako je Kosovo deo Srbije sto poštar tamo ne donese poštu? I da li bi u redu bilo da Albanci imaju premijera i pola Vlade, post ce njih 1.5 glasati?
        Sta cemo sa 95 posto stanovnistava koje nece da zivi sa nama?

  2. Bravo Dejane! Samo napred i ni po koju cenu ni sa kim iz sadašnje opozicije! Narod ih neće i narod hoće neku novu, iskrenu priču! Imaš moju i podršku moje porodice i prijatelja! Idemo prijatelju do pobede! Za sve naše ljude!

    1. Ako „nikada sa sadasnjom opozicijom“, onda Aca Vučić nece biti skinut. ne znam sta je to sadasnja opozicija uradila da neko kaze „nikada sa njima“ a protom najveci izrodi vladaju zemljom. Levičari, liberali, centar(medju njima je i cenjeni doktor) treba da nadju jednog kandidata po mogucstvu zenskog pola iza koga ce svi stati.

      1. Sadašnja opozicija ukupno ne može da dobaci do 10%. Pa šta će nam gomila diskreditovanih lidera koje narod neće i ogroman broj stranaka i stranačkih poltrona. Setite se samo DOSa i velikog broja stranaka, a posle ogromne moći koje su se dočepali nevažni likovi! Dejane sam! Pa dokle stignemo! A stićićemo do pobede! Gotov je!

  3. Ako ovo društvo ne može da iznedri ništa bolje od Vučića, „onda stvarno treba da nestanemo kao dinosaurusi
    Potpisujem.

  4. Za dr Žujevića bi glasao obema rukama, najbolji kandidat, to što nije rođen za političara, nije mu nedostatak, jer ovi što misle da jesu u zabludi su, ali svi ispaštamo.

  5. Konačno dobar čovek, koji ima petlju da povede ljude, što različito misle od svih ponuđenih opcija do sada.

  6. Ova izjava je u isto vreme i tuzna i smesna. Stav pulmologa Dejana Zujovica je isti kao kad deca kazu `ajde da se igramo kao..`.

    1. Ajde? Strašno ste mudri. Zato se članovi radikalske mafijaške sekte ne igraju, nego se bave samo „ozbiljnim stvarima“.

    2. … što sns banda bez kontrole i prepreka čerupa Srbiju, pogotovu Beograd. Pozdravila ih Zagorka Dolovac.

  7. Pa evo i ja bih pristao da budem predsednicki kandidat ukoliko me opozicija izabere,i ne bih postavljao nikakve uslove.

  8. Preslusao sam natenane ceo jedan njegov intervju na youtube. Iskreno lik je naporan, neosnovano samouveren, povrsan i itekako odvaljuje gluposti. Tipa, on tvrdi da su teretane u doba pandemije „oaze zdravlja“ i da je besmisleno sto su one zatvorene?! Prelezao je kovid, i cim je ozdravio odmah je otisao u teretanu da se psihicki smiri?! Boze koje baljezganje. Prvo, onog kome glupava teretana toliko znaci u zivotu odmah mnozim sa nulom, a pogotovo sto za jedan neprovetreni podrum pun oznojenih zadihanih silovatelja gvozdja on tvrdi da je bezbedniji od trznog centra na primer.

    1. Po vasem vidjenju teretane, moze se zakljuciti da nikad niste ni usli u jednu od njih, covek je mislio da su teretane „oaze zdravlja“ zato sto se jedine pridrzavaju svih mera koje su propisane novim zakonom i zato sto fizicka aktivnost jaca organizam i smanjuje rizik od svih bolesti. Zato vi „silovanje gvozdja“ slobodno zamenite setnjom u trznom centru i ispijanju pica u istom, to vam je najbolji recept za dug i zdrav zivot..

      1. Za jednog prosvecenog coveka fizicka aktivnost, pogotovo u doba pandemije, treba da znaci odlazak na rekreaciju u obliznji park, a ne u teretanu. Inace sam koncept teretane je stvoren za savremenog potrosackog mediokriteta, tako da svako ko se lozi na njih na zalost jeste mediokritet. Fizicka aktivnost je neophodna coveku, samo sto pametan covek treba da uzme uzme u razmatranje celokupno ljudsko bice i njegovu evoluciju pa da zakljuci sta coveku odgovara. Fizicka aktivnost za coveka je stoga jednako kretanje po prirodi, trcanje, planinarenje, vezbe sa sopstvenom tezinom, a ne tovarenje tegovima u podrumu i hodanje u mestu. Btw, u trzne centre ne idem, ali po pitanju mogucnosti zarazavanja oni jesu manje rizicni od teretane. Prvi covek iz okruzenja za koga znam da je se zarazio (i na zalost zarazio i porodicu i izgubio clana porodice) je virus doneo iz teretane.

    2. Tačno tako. Samo onaj ko nije bio u teretani ne zna kako to izgleda. Nabildovao mišiće pa misli da mu je i mozak porastao.

    3. Ja sam to shvatila da su teretane oaze zdravlja u smislu vezbanja kao jacanja organizma, pluca, srca, misica… Higijena i zastitne mere se podrazumevaju. A u postcovid oporavku je otisao da vidi da li ga je korona kondiciono ostetila, sto takodje ima smisla, a korisno je i u istrazivanjima posledica prelezane korone. To je sasvim ok.

  9. Sve je to lepo,ali Imati želju je jedno,a zaista biti spreman da se boriš za interese Srbije i Srpskog naroda je nešto sasvim drugo.Mnoge karte tu moraju da se otvore da bi uspeh bio zagarantovan.

  10. Kaze uvazeni pulmolog da.se.nebi bavio Kosovom ni Eu a cime bi se bavio.
    Takvu odgovornost bi svako prihvatio i bio predsednik.
    Teze je po toj logici biti pewdsednik mesne zajednice.

  11. Orkrili smo karte znači. Ja sam covek predrasuda i stereotipija, ne bih voleo tetoviranog doktora za predsednika.

    1. Pa, mozda je i Vucko, tetoviran… Mozda ima leptira na ramenu… Mozda je Vesic istetovirao Vucicev lik na levoj nadlaktici, a Djilasa ce na desnoj, pa zavrce rukave naizmenicno…Neki se kriju, a tetovirani su im mozgovi…

  12. Doktori osnivaju pokrete? Sacuvaj nas Boze i sakloni. Ocekujem da sledeci budu svestenici. Ne bi me zacudilo.

  13. Covek je ostvaren , strucnjak, posten nije se bavio politikom , pravi covek za predsednika

    1. Nije. Pored toga, ne znam ni da li je ostali deo Vaše izjave tačan, ukoliko niste bili njegov pacijent.

  14. Klasicni Srbi… Svako ko im se svidja sta radi i misli je odmah kandidat za predsednika, p. vlade, itd.
    Zar ne moze meko da ne prodje kroz to sito politike?

    1. Šta je to „sito politike“ u vučićevom svinjskom brlogu i da li zapravo mislite na neki napredni Goli otok? Unapred zahvaljujem na odgovoru.

  15. Čini mi se da profesionalno ostvarenje van struke i lično poštenje (ovo uslovno, jer to je samo hipoteza sa sada) su poželjni ali ne i dovoljni uslovi da bi se neko kandidovao za najvišu političku funkciju u zemlji.
    Kao prvo, dve godine nisu dovoljne da bi neko apsolvirao politiku, tim pre što se stiče utisak da doktor misli na teorijsko proučavanje. Svako ko ima ambiciju da se kandiduje u politici mora da proveri svoje sposobnosti i istrajnost želje kroz praktičan politički rad.
    Doktor Žujović nesumnjivo uživa popularnost na društvenim mrežama ali bih mu ja savetovala da tu popularnost proveri učestvovanjem na političkim tribinama gde u jedan na jedan može da se sretne i sa pristalicama i oponentima, tj. sa njihovim pitanjima i argumentima.
    Najzad, najmanje važno ali ne i nebitno je doktorov imidž i retorički stil fudbalskog navijača. Imam utisak da tu ni iskusne PR agencije ne bi mnogo uradile., ali čuda su moguća.
    U svakom slučaju, podržavam kandidaturu jer ona, iako sa malim šansama, može da otvori putokaz i drugim časnim ljudima van politike da se društveno angažuju.

  16. Zujovic kaze da Kosovo zahteva veliki dijalog unutar naseg drustva, ali da on nece nista da prica o Kosovu. Znaci da drugi sve odrade, a on ce tako, sa strane.

  17. Za vreme najgore krize za covecanstvo jedan lekar i to pulmolog razmislja o sakupljanju poena za buducu politicku karijeru. Tuzno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.