Žujović: Kandidujem se za predsednika, očekujem da Vučić prizna izborni poraz mirnim putem

Ostavite komentar


    1. Bolje s Marinikom nego s tobom, Vučićem, Brnabićkom i ostalom bratijom….

  1. Žujoviću moj glas imaš. Na vreme si počeo sa kampanjom, ali dug je put do izbora…

  2. Podrška! Samo hrabro, opasna mašinerija, koja „raspolaže“ resursima koje mi građani plaćamo, je vaš protivnik. Za dve godine opremite se jakim,
    kvalitetnim ljudima, dobro zbijte redove, razgovarajte sa građanima. saznajte njihove potrebe, ne obećavajte kule i gradove jer to imamo. Ono što nemamo su radna mesta, infrastruktura na nivou cele Srbije, dobro organizovana socijalna i zdravstvena zaštita, itd. I – čuvajte se. Kada aktuelni političari shvate da imaju ozbiljnog igrača, kandidata za predsednika spremnog za drastične promene sistema , a ne „tetoviranog, nabildovanog doktora“, upotrebiće svo moguće oružje (medije, tabloide), Vaše neiskustvo u politici, da Vam ne dozvole da dođete do cilja. Srećno.

  3. Zujovicu prvo skoci pa reci Hop samo pazi da prilikom skoka nespadnu ti Pantalone pa se sapletes .

  4. Koje bre 2 godine…Ova vlast sa AV ..NE TREBA DA POSTOJI….MOMENTALNO OSTAVKA I OTERATI GMAZOVE ZAUVEK

  5. Ovaj se prvo kandiduje, a onda poziva na jedinstvo opozicije. Jel mu nije palo na pamet da prvo sedne i porazgovara sa njima, pa, ako se slože da ga podrže, onda objavi kandidaturu? Nije se Koštunica 2000. samoinicijativno kandidovao i zatim o tome obavestio ekipu. Sastali su se i dogovorili da je on najpogodniji kandidat i da svi stanu iza njega. Diktator će nam diktirati još 100 godina jer svaka šuša osnuje pokret ili stranku i razvlači glasove onima koji bi mogli da mu se suprotstave. Za detalje se obratiti SerGeju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.