Žujović: Liberali će opet sprečiti radikale da prave performans

Ostavite komentar


  1. Puna podrska za LDP,LSV i DS a velika sramota za sve ostale politicke stranke koje ne osudjuju provokaciju pobesnelog ratnog zlochinca.Drzavni tuzilac drzave Srbije je takodje odgovoran- za neoglashavanje i nepreduzimanje mera u cilju sprechavanja zlochinca a zashtite gradjana Vojvodine iz Hrtkovaca..Fashista i fashizam divljaju i nece doneti nishta dobro niti za Srbiju, ali ako njoj ,jer rachuni ce joj tek biti dostavljeni,njen problem!
    Beograd drzi Vojvodinu pod kontrolom a ne preduzima nishta da se srBska stranka radikalna zaustavi u pokushaju kriminala!
    -Onaj koji se je patriJotisao da tudja chizma nece da krochi na Kosovo treba da ide tamo, na Kosovo i tamo glance te iste chizme okupatorima a ne da se junachi izivljava nad mirnim gradjanima Vojvodine!

    1. Претпостављам да се користи неко снажно и врло делотворно средство. Psilocybe serbica?

  2. Najbolje bi bilo da tvoj sef vrati “Fidelinku“ sto ote gradjanima Srbije,Subotice gde ima dosta Hrvata.Pa posto u Srbiji ostase bez hleba a imaju hrvatski pasos iselise se ne zbog Seselja vec sto za tvoga sefa mora da rade za 20.000 dinara a i to im ne placa redovno.Kao rezultat politike DOS-a posle 05.10.2000.je da vise radno sposobnih Suboticana ima u Nemackoj nego u Subotici!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.